ilaydagkk1 Busranur_mnts ben doktruma gösterdim ve o günden sonra o haftaya karşılık embriyo görüntüleri karşıma çıktı aynıydı Doktorumda haftasıyla uyumlu embrşyo bütün şekilde gelmiş diğer parçalarda rahim içi doku ve kese artıkları dedi
Busranur_mnts ilaydagkk1 ben 6+2de ilk kez muayene olmuştum küçük bi kese vardı bebek oluşumu vs olmamıştı herhalde o yüzden de ben görememiş olabilirim 6+4de muayenede doktor zor gördü keseyi ertesi güne de düştü zaten
Deletedmom_878 ilaydagkk1 bende mayısta düşük yaptım 6 ay bekledim 8. Ayım olacak iki sefer denedik birinde olmadı bu seferki de 6 gün var negatif çıktı test diğerleri ilkinde olmuştu beni de bir stres kapladı olmayacak diye bende kendim evde düşük yaptım 13 haftalık inşallah tez zamanda olur
Deletedmom_878 ilaydagkk1 he aşkım tüm olarak düşürdüm evde hastaneye gittiğimde parça kalmamıştı bebek bütünüyle düştü gördüm parça parça değil
ilaydagkk1 Busranur_mnts ben keseyi gördüm 10 gün sonra düşük yaptım canım belkşde ondan belli oluyordu bende
ilaydagkk1 Deletedmom_878 benimde bütündü birde çok sancım geldi hissettim bir şey geldiğini baktığımda tam minyatür yeni olan bebek gibiydi ilk gitttiğim acil doktoru direk kürtaj dedi kendi doktoruma gitmeden kürtaja gitmedim doktorum baktığında temiz dedi gerek yok kazımaya dedi
rabiagrgn ilaydagkk1 ben ekimde 6 haftalık düşük yaptım. Kürtaj olmaya gerek kalmadı. Üstüne 1 adet görüp tekrar hamile kaldım. Şu an 6 haftalığız. Rahat olun inşallah uzun bir süreç gerektirmeden de tekrar gebe kalabilirsiniz🌸
ilaydagkk1 rabiagrgn peki daha önce düşük yaşandığı için bunu öğrendiğinizde herhangi bir önlem vs alındı mı
Deletedmom_878 ilaydagkk1 bende aynısı aşko zor süreç 2 aydır da deniyorum normalde ilkte olmuştu diğer gebeliklerim hayırlısı bakalım
rabiagrgn ilaydagkk1 hayır öncesinde kanamam vardı düşük riskin var olabildiğince hareket etme yat demişti. Şu an özellikle sormama rağmen şimdilik bir sıkıntı yok dedi. Hatta cinsel ilişki dahil günlük hayatıma engel teşkil edecek birşey olmadığını söyledi.
rabiagrgn ilaydagkk1 Kan uyuşmazlığı vardı düşük sonrası sadece kan uyuşmazlığı iğnesi olduk. Şimdiki gebelikte bunu da doktoruma özellikle belirtmemi aile hekimim söylemişti.
ayaniz ilaydagkk1 bende kürtaj olmadım kendi halinde düşürdüm , sonra 1 adet gördüm peşine hamile oldugumu öğrendim şuan 32 hafta. Doktor bana 1 regl gör sonra kontrole gel demişti, kontrolümdede korunmana gerek yok demişti.. hemen tuttu çok şükür
ilaydagkk1 ayaniz banada 2 hafta sonra gel dedi geöen hafta düşük peşine gittiğimde rahmin içi topsrlandıysa denemeye başlayabiliriz dedi
Irem1997 ilaydagkk1 altı haftalıkken kalp atışını duymuştum 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar bebeğimi benden. Tam bir yıl sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim o süreçte hiç korunmadık 1 yılda anca oldu şimdi 35 haftalık olduk.
Irem1997 ilaydagkk1 doktor bana 6 ay korunun rahmin toparlasın demişti ben korunmadım zaten ilk gebelikte zor oluşmuştu yine öyle diye korktum zaten bir yıl sonra oldu. Adetlerim çok düzensizleşti kürtajdan sonra rahim duvarım kalınlaşmıyormuş bir ilaç verdi doktor onu kullanmıştım. En iyisini doktorunuz bilir ama bence tek doktorla kalmayın birde 2 3 ay sonra tekrar doktora gidin rahim duvarı çok önemliymiş gebelik olabilmesi için
vhzz Deletedmom_878 Geçmiş olsun Küçük de hafta değil Sebebi belli oldumu? Ben de 13 haftalık gebeyim ağrım çok fazla oluyor
ilaydagkk1 Irem1997 bende rahmi zedelememek adına kürtaj olmadım ilk doktor direk yönlendirdi ama kendi doktorum temizlenmişsin gerek yok dedi
ilaydagkk1 Irem1997 bana 6 ay korun demedi canım 2 hafta ilişki yasak içerde yaralanma olduğundan enfeksiyon riski dedi sonra ilk adetle başlsrız denemeye yaraların iyileşiirse dedi