begumergunn Merve2334 birazda pozisyonla alakalı aslında bende özele gidiyorum ama yok olmayınca olmuyor bacım
helin2 Merve2334 aynı durumu yaşıyoruz😂 eşim kız istiyor bende erkek hissediyorum istediğim içinde değildi yani hissiyat olarak ilk gebeliğim belki ondan🤷♀️😂 
helin2 Merve2334 seninde erkek tipi gibi RABBİM sağlıkla kucağımza almamzı nasip etsin🤲🏻 umarım bu gebelikte biz mutlu oluruz ikinci gebelikte eşlerimiz😂🥰
helin2 Merve2334 benm belli oldu canımmm kızzzz🥰🥰🥰 
Merve2334 helin2 ay inşallahhhhhhh aynı ona inat erkek olsun tabiki işin şakası sağlıklı hayırlı olsunda 😂❤️❤️❤️
gerigeldik Merve2334 Genital bölge gelişimi 13. Hafta da tamamlanmıyor mu ? Bununla ilgili bir bilgim yok ama ilk gebeliğimde 11+3te doktor erkeğe benziyor demişti ve eklemişti bu sadece bir tahmin diye. 16. haftada erkek olduğu kesinleşmişti
sara29 Merve2334 oğlumda 13.haftada net öğrendim. Şimdi 21.haftamdayım hâlâ benzetiliyor tam net bişey denmiyor; kız sanırım ..🌺
Merve2334 helin2 yok bacım inat ettim o öyle dedi ya kız kız dedim niye erkek olsa sevmeyecek misin ordan inat ettim hahahahahah