nigmet Kızlar kaçıncı haftaya bebişin hareketlerini hissettiniz ben 20 haftalığım bebiş hareketi mi gaz bağırsak hareketi mi anlayamıyorum siz nasıl anladınız
aysct 17,18 de pıt pıt dokunuş gibi oluyor 20 den sonra biraz daha belli 22 den sonra artık dışardan görünüyor
nigmet aysct ya benim de öyle pıt pıt oluyor elimi koyuyorum hissedemiyorum yakalayamıyorum 20nci haftayım
nigmet aysct aysct hiç hareketlerini elimle hissedemyorum 20 haftalığım sadece uzanırken pıt pıt bir şey oluyor onda da emin olamıyorum
buse76 Melike3506 bende pazartesi 13 haftalık olucam kasıklarda benimde seyirme oluyor bebek hareketi mi oluyor o
nigmet buse76 sanmıyorum daha 13 haftada hissetmek çok imkansız bence gaz yada bağırsak hareketleri olabilir yine bi doktorunuza sorun tabi de
buse76 nigmet gaz veya bağırsak hareketi seyirme gibi mi oluyor peki yani şöyle gece feşan pozisypn değiştirken oluyor bişey atıyor seyiriyor yani ama ne olduğunu çözemedim
aysct nigmet 20 de elle hissetmek zor biraz içinde hissettiğin şey bebeğindir 22 den sonra netleşiyor
42havvanur buse76 benim 3ncu gebeligim 1 haftadir hissediyorum bebegi 10 haftaligim halbuki. Kabizligim yok kusmam kesildi. Mide yanmam yok. Vucudumu tanıyorum neyin bagirsak hareketi neyin bebek hareketi oldugunu anlayabiliyorum 😊 segirme gibi titresim gibi bisey hissediyorsan bebegin o
buse76 42havvanur benim ilk gebelik bilmiyorum o yüzden neyin hareket olduğunu ama seyiriyor ve o an titriyo dediğiniz gibi anlık çok kısa sürüyor