esrak07 Kilolu gebe kalanlar varmı ? Baya kilo yani fazlası olanlar ? Süreciniz nasıldı üstüne gebeyken kaç kilo aldınız kaça ulaştınız normal doğum yapabildiniz mi ?
Havin49_ esrak07 ilk oğlumda 76 ile gebe kaldım 90 ile doğuma gittim normal doğum yaptım ikizlerime 87 ile hamile kaldım 80 e kadar düştüm şuan 29 haftalık 5 kg tek aldım ve verdiğim kilonun daha iki kilosunu almadım ama bu ikiz olduğu için sezeryan olcsk
Bdks98_ esrak07 selamlar boyum 1.57 gebeliğe başlangıç kilom 75 ti kilolu hamile kaldım şuan 36 haftalık hamileyim ve 82 kiloyum
EftelyaRuzgari Ben 87 ile kaldım şu an 4 haftalık ilk gebeliğim ben de gelen yorumları okumak isterim 🤍
memmedova_24 40 ya 43 kilo ile hamile kaldım tam hatırlayamıyorum 10-12 kilo aldim 27+2 hafdalığım çok mu aldım yoksa normal mi bilmiyorum amma 😆✌🏻😁
eeminess Diyetteyken hamile kaldım 73tüm 27. Haftada 84ü görüp üstüne gebelik şekerim de çıkınca diyete başladım şekeri tuzu kestim anında ödem gitti 10 günde -2 çıktım tartıda. Şu an 30. Haftamdayım hafiflemiş hissediyorum tatlı yiyememek zorluyo orası ayrı
eed21 108 ile hamile kaldım. Diyet yaptım bir süre çok istahimda yoktu şimdi de elimden geldigi kadar dikkat ediyorum. 107 yım şu an 28+2 yim
Khaalesi34 96 kilo ile hamile kaldım. Şuan 36. Haftamdayım 101 kilo olmuşum… Günlük nasıl yiyorsam öyle yemeye devam ettim iştah açılmam vs. olmadı. Bu yüzden de kilo almadım diye düşünüyorum.