nidosh winnie_the_pooh çok zor gerçekten uyutmuyor ama ben cuma günü izne ayrıldım 2 gündür daha iyiyim ayakta kalıp yorulmak atttırıyır sanki
Eymenveben winnie_the_pooh aynısı bende var ayaklarımı dizden aşağısını soğuk suya tutuyorum ve geçiyor mutlaka deneyin gece 2de 3te kalkıp yapıyorum bazen ve hemen uukuya dalıyorum sonra. Magnezyum buna fayda etmiyor sadece kramplarda etkili o
winnie_the_pooh Eymenveben bugün gece yaptım ama soğuk suya cesaret edemedim 😅 azıcık ılık yapayım diyorum olmuyor. Hava buzzzzz
bebekannesi06 Açma germe hareketi yap bolca kas ağrısı artınca sıcak su torbasını da üstüne koyup o ara uyumaya çalış hemen 😁
nursedadarici winnie_the_pooh 32 hafta ben de aynı durumdayım ve 20. Haftadan beri çekiyorum bunu nasıl düzeleceğiz. Magnezyum kullanıyorum füzelmiyor
duyguduygu_ nursedadarici tek ben öyleyim sanıyordum artık bu bacagimdaki değişik ağrı yüzünden uykuları unuttum ya tek bacağımda oluyor
Tortilla winnie_the_pooh demır ve magnezyum kullandım oyle gecmıstk beım 2-3 sene cekmıstı. Bırde yatağın altına sabunnkoydum
nursedadarici duyguduygu_ evet benim de tek bacak delireceğim uyuyamamaktan ve çaresizim doğumdan sonra geçer inş
duyguduygu_ nursedadarici sizin bacak ağrınız nasıl benimki kramp fln değil tek bacaktan kasigimdan aşağı doğru yayılıyor
nursedadarici duyguduygu_ diz altında benim huzursuz bi his tarif etmek bile zor. Asla uyutmuyor başlayınca
Glsm00 Her sefeeinde yapıp şükrettiğim bir yöntem var yatarken ayaklarınıza çorap gibi bir şey bağlayın düğüm yeri tabanınuza gelecek şekilde yapın çok aşırı sıkmayın can yakmayacak kdr bağlayın işe yarar inş bana da dua edin❤️
nursedadarici Glsm00 işe yarıyor ama minimum seviyede dua edin hayırlısıyla süreci atlatalım inşallah