gozdenur06 Naber hanımlar nasılsınız bu akşamki menünüz ne Patatesli kıymalı oturtma Tarhana çorbası Pilav Ayran Salata Yapıcam ben bugün coştum uzun zamandır enerjim yoktu kocam beye yazık hep pratik şeylerle geçiştirdim 😂😂😂😂
karpuss gozdenur06 şehriye çorbası, fırında köfteli patates, makarna canım çekiyor da büyük ihtimalle pirinç pilavı yaparım makarna olmaz yanına 😅😅
HiravEmir gozdenur06 bende fırında tavuk bayadır yapmıyorum güzel olur yanına da bilmiyorum belki Bi çorba yaparım pilavda yapabiliriz aslında bakıcz ona daha net bişey yok 🤣🤣🤣 afıyet olsun maşallah maşallah
momyy280_ gozdenur06 dün kocamın istediği menüyü yaptım bugün de sıra bende tavuk dünyası yapacağım yanına da makarna salata
gkc990_ @gozdenur06 Kimin canı ne isterse oldu bugün eşim çalışıyor büyük kızım gözleme istedi ev de hazir yufka da vardi patatesli gözleme yaptım küçük kızımda tam bir pirinç pilavı aşığı ona da pilav yaptım yoğurtla yiyor sonra bi kurabiye yaparız kızlarla yada suffle kararsızım bakalım 🤔
gozdenur06 Busranur_mnts kış gününün vazgeçilmezidir çorba ama tabiki zevk meselesi🤷🏼♀️ afiyet olsun canım
gozdenur06 penbe_karisi iki gündür ciğer diye sayıklıyorum ama midem bulanıyo dokunupta pişiremiyorum🥺
Busranur_mnts gozdenur06 teşekkürler canım alınmamıştır ya aile evinde ben herleyden çorba yaparım da eşi m yemez 😅