ozgemirinannesi Merhaba keseyi gördünüz mü benim ikinci hamileliğim ilk bebeğim de 6 haftalıktı gittim gördük ❤️
Beguumhelenn ozgemirinannesi Merhaba canım ben 4 haftalıkken gördüm puan 5. Haftadayız ve dün düşük tehlikem olduğunu söyledi doktor
Mucizemm35 Merhaba benim 4+2 günlükken gittiğimde iki hafta sonra gelin kalp atışına ve keseye bakalım dedi doktorum şuan 5+3 bekliyoruz sabırsızlıkla 🙏
Zeyno16 Mucizemm35 bende 4 buçuk haftada keseyi gördm 1mm bile değil tam sizin kese çapınız nedir acaba
Mucizemm35 Zeyno16 henüz ultrasonla bakılmadı bugün 6 haftalık olduk salı günü nasipse kalp atışlarını ve keseyi görücez 🙏
Minnosizmmm Benim şuan uygulamaya göre 4+5 gösteriyor sağlık ocağına kan vermeye gittim doktorum da bi 15 gün sonra git netlesir tam şimdi gidersen kafan karışabilir dedi napsam bilemedim dinlesem mi gitsem mi cumaya randevu almıştım oysaki 😔
Mucizemm35 Zeyno16 Zeyno16dinlenin uzanın bol bol iğne yaptımı doktorunuz düşmemesi için yada başka birşey inşallah atlatırsınız rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🙏
KcRaDnLeNr ozgemirinannesi biz 4+3de keseyi gördük 5+5de kalp atısını duyduk ama doktorumuz kalp atışı için erken olduğunu şansımızın yaver gittiğini söyledi ☺️
Mucizemm35 KcRaDnLeNr canım hayırlısı olsun sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim alttanmı bakıldı ultrasonla