Edosgebos67 btl194 korkma canım 72 ile doğuma girdim sorunsuz du 2. Gün taburcu oldum. Öyle kanama durmaz bilmem ne diye düşünüp kendini yorma hastaneye yatışım yapıldığında değerim 1 di. Sakin ol doktorlar herşeyi biliyor bizim gibi çok hasta var
senemtolga btl194 ay benimde 82 binli birsey cikti daha gidemedim doktora neler oluyor bilmiyorum chat gbt den sordum ama doktordan duymadan anlayamayacağım sanirim
Prensesmom_ btl194 Benim kronik plt dusuklugum var 80 leri.bile gordugum oluyor cok dusus olsaydi hemotoloji takibine girerdiniz endise etmeyin benim suan 100 perinolotoloji takibindeyim ayni zamanda kronik oldugu icin riskli gebeyim 3 uncu gebeligim 2017 den beri bu hastalikla ugrasiyorum korkmayin
DenizAda_ btl194 doğum anında doktor yeniden baktırıyor ı değer düşükse sezeryanfa tümden bayıltılınıyor eğer normalse belden uyuşma oluyor ilk hamileliğimde yaşadım bunda da düşük çıktı ablam da da bu durum yaşandı tümden bayıltmıştı doktoru doğum şekli değişiyor korkma demişti doktorum bana
btl194 Vücut da kanamaların önüne geçilmez mi ş doğumum yaklaşıyor düşmeye devam ederse kanamam çok olur kanin pıhtılaşmasını engelliyormuş galiba bildiğim kadarıyla
btl194 Edosgebos67 benim değerim şuan 77 lerde 10 günüm kaldı doğuma sezeryan olucak.nasil oldu kan nakli filan yapıldı mı size gerçekten bu durum beni çok tedirgin ediyor
btl194 senemtolga sizin de düşmüş doktor takip eder benim günüm yaklaştı pazartesi günü tekrar kan vereceğim sonuca göre bebeği alma gibi bir durum olabilir.kac haftalıksınız siz
senemtolga btl194 yaa inşallah duzelir daha 20+2 haftaligim 😞 erken mi aliniyor bu durumlarda onceki degerlerime baktim 128 falan mis gitgide dusmus neden olur ki acaba
mertrugs Benim annem trombosit hastası 4.000 değerle kardeşimi normal doğum yaptı sadece trombosit taktılar doğumdan sonra. Korkmayın inşallah sizede bir şey olmaz Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻. Vücudunuzda morluklar oluyor mu ya da nokta şeklinde kırmızı noktalar karın bölgesinde göğüs bölgesinde falan
btl194 mertrugs hayır morlukları fark etmedim yok.ister istemez endişelendiriyor beni keşke ben de normal doğum yapabilsem aslında sezeryan da daha çok zor oluyor hani kan pıhtılanmiyor ve kanamam çok olur bundan korkuyorum doğuma 10 gün kalmadı bide tüp Bebek annesiyim.bu gün kan tahlili vereceğim sonucuna göre doktor gün verecek daha erken bebeği alma ihtimali var
passengerb Ben de ilk doğumumu plt 65 e düşmüştü o şekilde normal doğum ile gerçekleştirdim sorun olmadı, özellikle 50 altında sıkıntı olma ihtimali yükseliyor demişti doktor. Gebeliğe bağlı bir durumdu benimki, hamilelik biter bitmez yükselmişti
btl194 passengerb cuma günü 77 deydi bakalım bugün de vereceğim tahlil sonuca göre hareket edecek inşallah daha çok düşmemiştir
mertrugs btl194 beyaz kan falan takarlar yada ivik Diye ilacı var belki ondan yaparlar doğum olur olmaz. 77 aşırı düşük değil korkmayın inşallah bir şey olmaz Allah’a dua edin bol bol . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🤲🏻🤲🏻 rabbim şifalık versin 🌺
Edosgebos67 btl194 korkma canım ne kan nakli ne başka bişey hbişey olmadı. Doğumdan sonra yükseldi ama ben zaten trombosit hastasıyım tekrar düştü. Sen öyle gözükmüyorsun yüksek ihtimal gebeliğe bağlı düşüklültür. Birde haftan çok erkense aldırma çocugu sakın yani. Trombosit yükseltici ilaçlar var onlardan versinler. Boşu boşuna küvezde yatmasın emin ol o daha zor
btl194 senemtolga daha çok erken sizin haftanız muhtemelen ilaç verir doktor takip ettirin dahiliye ye gorünün aynı zamanda.benim günüm az kaldı zaten bebekten yana sıkıntı yok şükür
btl194 Edosgebos67 37 haftalık o konuda şükür kafam rahat bebeğin durumu iyi, zaten 10 güne kalmaz doğumum olur sezeryanla da erken alma durumu var eğer değerler de daha çok düşüş olursa birkaç gün daha erken alırız dedi doktorum.ister istemez endişeleniyor insan sağlıkla kucağıma alsaydım bu günlerde gecseydi Allah’ın izniyle
Edosgebos67 mertrugs benim almadılar. Şuan da eltrombopag diyr bir ilaç kullanıyorum düzenli kullanımda 300 leri görüyoruz. Doktor gerek duymadı. Annenize direk dalak mı alalım dediler yoksa doğum sonrası tedavilere mi yanıt almadı