Gks_01 medelas1 bence 1 isim yeterli kardeşime iki isim koyduk sadece 1 i kullanılıyor iki isim koyan kimi gördüysem sadece 1 tanesini kullanarak sesleniyorlar karmaşa oluyor kendi çocuğuma da 1 isim koymayı düşünüyorum .
medelas1 Gks_01 ya erkek ismi zor mesele gerçekten kız olsaydı net ve belliydi ama erkek isim seçmek zor bence
Dinolisoo medelas1 bende 2 isim seçtim boş yorum yapanlarda umrumda değil açıkçası çocuk benim çocuğum. Anlamı güzel saçma isimler olmadıkça gayet konula bilir. Millete sorarsan herkesin her şeye bir fikri var zaten
medelas1 Dinolisoo tabiki herkesin fikri farklı🤷🏻♀️ ben çok arada kaldım o yüzden başka fikirleri almak istedim
songulattepe medelas1 vallahi ben kızım olursa iki isim takacagim diyordum şu an bebeğimin kızı olacağını öğrendim ve iki isim şeklinde düşünüyorum yani ailelerde iki isim varmış yokmuş beni ilgilendirmiyor kendi kararınız bence.
medelas1 songulattepe tam olarak ailelerle ilgili bir durum değilki yani kendimi ifade edebilmek için o detayı vermiştim yoksa kimse fikir bile vermiyor 🤷🏻♀️ kendi annem babam dışında😅
medelas1 lux38 evet önceden bende çok karşıydım çok anlamsız buluyordum ama iş başa düşünce durum farklı oluyormuş