esranurmom Sudemirhan bende pkos vardı hep adetim 50 günde olurdu o yüzden umursamadım ama 50 günü geçince test yaptım işte böyle çıktı kaç haftalık günlük hiç bilmiyorum
Sudemirhan esranurmom 😱😳 ve hiç kan vermedin miii ben asla duramazdım yarın ilk işin kan vermek olsun bence kese bile görünür senin😂😂
esranurmom Sudemirhan yarına randevu aldım inşallah gideceğim Herşey yolundadır inşallah çok stresli dönemler yaşadım hiç hamile olacağım aklıma gelmedi ;(
anneyim01 esranurmom Allahım seni yanlız bırakmamk için bir melek göndermiş . Allah inthanlarını kolaylaştrsın Sabrını versin Bana da Tez vakitde böyle kıpkırmızı Cıkan pozitif Test göstersin Amin
anneyim01 esranurmom bende pkosum 30,35,48,50,55 gün süren reğllerim oluyor stres etkilyormus Bedeninize iyi bakın kimse için değmez bu dünyaya birkere geliyoruz . Herkz ölecek ve Size zarar verenlere hak ettği cevabı verin .
esranurmom anneyim01 pkos zor ama doğru yollarla inşallah Mutku sonuca ulaşmak Allah’ın izniyle mümkün ben takviyeler fln kullandım İnositol omega 3 magnezyum d vit demir ilacı gbi sizde nasıl durumlar bilmiyorum ama
anneyim01 esranurmom vitaminller minareller hepsi düşük cıkıyor naptıysam yeteri cıkmıyor Hayırlısı Takviye almadım şuan Almayı düşnyorum ama Bilmyorum hayırlısı herşeyde vardır bi hayır diyorum
esranurmom anneyim01 kesinlikle öyle ama beslenme ve takviye çok önemli özellikle İnositol içmenizi öneririm 🌸
Bdks98_ canan12345_ eğer testi yaptıktan sonra aradan çok uzun süre geçmeden atılmış bir fotoğrafsa var gibi geldi bana test bekleyince kuruma çizgisi oluşabiliyor adet gecikmesini bekleyerek testi tekrarlayın bence Allahım hayırlı haberler nasip etsin