yesimcsn Selam kızlarrr adetten sonra klomen kullandım iki gün önce de ultrasonda 15 mm bi yumurta dedi doktor haftasonu ilişki önerdi ama benim hala yumurtlamaya dair bir belirtim yok yaa sizce bu büyüklüğe gelen yumurta ne zaman çatlar :((
2Mom_ yesimcsn canım bnde pcos var belirti hissettiğimde yumurtlama oldu mu bilmiyorum ama ilişki olmadı. 4 5 gün sonra hiçbir belirtim yoktu ilişki oldu hamileyim
emine717_ yesimcsn her yumurtlama belirtisi yumurtlama olmuyor zaten canımın içi bende de pcos var yumurtlama akıntısından bir hafta sonra falan yumurtlama oluyor ovulasyon testinde bir hafta sonra pik ve çatlama görüyorum yani illaki akıntıya vs takılma doktorun dediklerini uygulamaya çalış 🙃
Kelebekkkk34 yesimcsn belirti olmuyo bazen canım bende büyütme iğnesi kullanırken hiç akıntım yok kesin büyümedi dedim kontrole gittim yumurtalarım 17-18 mm olmuşlardı
2Mom_ 2Mom_ yani illaki belirti olacak değil belirti arama doktorun dedği sürede günaşırı ilişki olsun olacağı varsa oluyo ha bide akışına bırak oldu mu olacak mı stres yapma🤗
yesimcsn 2Mom_ ay gerçekten stres yapınca olmuyor bunu kendimden de bizzat biliyorum bir kere düşük yaptım o ay aklımdan tamamen atmıstım öyle hamile kalmıstım. Simdi yine basladı düşünmelerim kendime engel olamıyorum off
yesimcsn emine717_ ya normalde hiç takip etmiyodum yumurtlama oldu mu akıntı var mı diye. Bu ay hem hsg çektim hem de Klomen kullandım yumurtlama belirtileri arıyorum😂
2Mom_ yesimcsn canım zaten Allâh nasip edeceği ay kafanı başka bişeyle meşgul etmiş oluyo bnde ilk te öyle olmuştu hiç hiç ihtimal vermediğim ay hamileydim
mystery94 yesimcsn canıö bende aynı çatlatma iğnesini duydum onu yaptırcam regli olursam klomen kullandım 3 ay olmadı şimdi iğne isticem çatlatma iğnesi belki işe yarar yorumlarda okudum
yesimcsn mystery94 ben bir kere yaptım catlatma iğnesi ama iki tüpümde kapalı oldugu icin etki etmedi tabi ki. Sana eder inşallah hayırlısıyla 🤲🏻