nehir_bozkirrr Dün gece cinsellikten sonra yarım avuç dolusu kanamam oldu acile gittim bebekte bi problem yok iç kanamanda yok dedi vajinal kanaman olmuş dedi ama 1 defa daha düşük yaptım ilk defa böyle bişey yaşıyorum benim gibi yaşayan varmı böyle
deletedmom43191 nehir_bozkirrr ilişkide kanama normal degil gebelikte asla normal degil farkli doktora git
selma128 nehir_bozkirrr bendede kanama oldu da 1 damla bile yok her iliskimde oluyo rahim agziyla mi alakali bilmiyorm ama iyiyiz cok sukur
munisem nehir_bozkirrr benim de basima geldi tam 11. hafta bitmisti, hamilelik süresince ilk kez denemistik, progestan fitil verdiler baya korkutucu bi durum ama tekrari olmadi (zaten bi daha korkup iliski denemedik😬)
Pkosluaday nehir_bozkirrr 9+2 de benimde ilişkiden sonra kahverengi lekelenmem oldu bebekte veya etrafında yoktu eski kan dediler bir kutu progestan fitil kullandım daha olmadı
Bbgg nehir_bozkirrr siz biraz yatak istirahati yapın fitili de güzelce kullanın inşallah tekrar olmaz , doktor muhtemelen birliktelik olmasın demiştir zaten , benim de ilişki rahim ağzımı kısalttı doktor gebelik boyunca olmasın birliktelik dedi siz de dikkat edin Allah şifalar versin
nehir_bozkirrr Pkosluaday banada fitil verdi ama lekelenme gibi değildi sancım veya belirtilerimde azalma vs yok devlet hastanesi olduğu için tedirgin oluyorum yinede
1oglananasi Merhaba, 10+5′teyim, benim de başıma geldi daha yeni, ille de doktora gitmek gerekir mi bunun için? Benim sadece lekelenme şeklinde oldu, kanama şeklinde değil.
deletedmom43191 1oglananasi normal saglikliyken bile lekelenme kanama normal degil gebeliktede normal olamaz
1oglananasi deletedmom43191 8. haftada ağır kaldırdığımdan dolayı hafif bir lekelenmem oldu, devamı gelmedi, bunun da devamı gelmedi. Siz böyle deyince biraz ürktüm açıkçası, hafta sonu ya bir de nereye gidebilirim?
nehir_bozkirrr deletedmom43191 ilişkide zorlama olduğunda olabileceğini söyledi kanama olduğu sürece ilişkiye girme dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bende bebekte bi problem olmadığını gördüm kalbi atıyordu harakette ediyordu
1oglananasi selma128 Benim damla bile değil, adetin son günlerindeki gibi bir lekelenme, endişe ettim şimdi.
deletedmom43191 1oglananasi aciller açık gercekten normal zamanda ilişkide kanama saglikli olmuyo gebelikte hic iyi degil sert ve ani hareketten kaçınılmalı pozisyonu iyi korumalı vs.
nehir_bozkirrr 1oglananasi 1oglananasi sancın vs yoksa göğüslerindeki hassasiyet gitmediyse vs korkmana gerek yok sen yinede telaş yapma bişey olsa zaten hissederdin :):)
nehir_bozkirrr 1oglananasi koyu bi lekenmeyse gitmen gereklidir açık renkli olduğunda zararı yok ama koyu renkliyse git
1oglananasi nehir_bozkirrr nehir_bozkirrr Dediğiniz gibi zorlamadan olsa gerek, tam bir beraberlik de sayılmazdı çünkü ama yine de zorladı. Araştırayım hemen, sağ olun.