sevimlipandahii kimchikimdi Oyyy balım dediklerine bakayım bi İnşallah gecikiyorsa guzellesiyordur 🦋🫂❤️🩹🧿
Kitappsever_1 sevimlipandahii anladım canım üzülme bizde doğuluyuz burda yaşıyorz inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın sende
beybiileanesi sevimlipandahii canım kainateczanesi var Instagram da istersen onunla bı görüş pcoslu kaç kişi inşallah onun doğru önerdiği ürünlerle kısa sürede gebelik haberi aldılar
sevimlipandahii eslem2121 evden çıkma şansım pek olmuyor ya anca öğlen yemeği temizlik derken akşam eşim geliyor falan pek fırsatım olmuyor 🤷🏻♀️
2Mom_ sevimlipandahii yinede biraz daha üzerinde dur bu beslenme egzersiz konusunun 3 kilonunun o ay yiyip içtiklerimizin bile yumurta kalitesi üzerinde etkisi çok büyük oluyor
sevimlipandahii 2Mom_ 65 kiloyum ben bu ay oruçta bi kaç borcum vardı tutmak istiyorum belki 1 2 3 kilo gider 😅
Esma006 sevimlipandahii kilon varmı bilmiyorum ama spor vs yap yürüyüş fln kilo vermeye odaklı ol inşallah bir anda kalırsin
sevimlipandahii Esma006 Kilo 65 falan canım Bu ay takmamayi hedefliyorum bakalım Senin postunu gördüm sen naptın kan verdin mi
beybiileanesi sevimlipandahii hiç korkma doğal ürünler ben senelerdir çocuklarıma.dahi herşeyi ordan alıyorum sayfayı incele önce istersen. Asla stres yapma hicbirseyi sal kendini vücut kasıyor direk buna odaklı olunca kendimden biliyorum :)
kurkmantosuzmadonna sevimlipandahii instagramın varsa bir gebenin günlüğü sayfası var canım. Orda PCo ve Pcos olup hamile kalanların hikayeleri paylaşılıyor. Bir bak istersen.