kif Kizlar sabah uyandiğimda mememde bir hassasiyet hafif bir ağri hissettim . Sonra dokunduğum zaman şeffaf gri bir akinti geldiğini farkettim vücudum doğuma mı hazirlaniyor yoksa iltihap falan mi cvp lutfen
kayadidemdilan kif 29+5 haftadayiz benimki de ara ara sıvı geliyor bende merak ediyorum doktoruma sorucam pazartesi
Bibebek_2kedi kif gayet normal canım vücudun süt üretimine hazırlanıyor erken doğum olmaz korkmayın benim 15. Haftamda gelmeye başladı 39+1 de sezeryan oldum normal beklesem daha asla geleceği yoktu sıfır sancı sıfır açılma 😂 bu yüzden içiniz rahat olsun 🙏
kif İlk gebeligimde böyle bir şey yaşamamiştim bir de merak ediyorum böyle olupta erken doğum yapan var mi
Melismelo Evet gelir normal, 3. Gebeliğim ücündede geldi erken doğuma işaret değildir korkmayın. Ama sakın sıkmayın rahmi uyarmış olursunuz dokunmayın yani Gebeliğim 29. Haftama giricem ara ara damla damla geliyor dokunmuyorum
kif @“Melismelo”# teşekkürler haklısınız son haftalarda doğum baslasin diye uyarilabiliyor diye biliyorum benimki daha çok var