letthesunshine merhaba, yetişkin olarak bu durumu yasayan var mi? merhemle duzelme olmadi malesef daha once fark etme sansim da olmadi. 31 yasindayim, 6 aylik evliyim ve karsilastigim durum bu. iliski imkansiz, vajinanin kesilerek genisletilmesi gerekiyor. bir kac doktora gozuktum ameliyat dendi, nerede kime yaptirabilirim bu ameliyatı istanbul'da, aranizda duyan oldu mu hic? tabi bunun yaninda vajinismus da basliyor sanirim...
seyma281015 letthesunshine benim 3 yaşındaki kızımda farkettim bu durumu baya yapışıktı. Cerraha götürdüm direkt. Kulak çöpüyle tek hamlede açtı. Farkedilmemesi kötü bir durum ciddi bişey yani çok geçmiş olsun
ikinciprensimgeliyor Ilk defq duyuyorum.post yukarda kalsin diye yazıyorum canim.yapisiklik varsa ama ameliyatlıktır doktorun dedigi dogru.daha once hic farketmedinmi idrar yaparken yafa ne bilim ağda yaparken falan
letthesunshine idrarda sorun yoktu hic, hatta kucukken idrar yolu enfeksiyonu da gecirmisim bir sey farkedilmemis. tesekkurler destek icin, evet duyan doktor onerebilen olursa cok memnun olucam..
letthesunshine seyma281015 evet, genelde kucuk kiz çocuklarında olabiliyormuş tabi fark edilmesi gerekiyor. benimki artik kulak çöpü kısmını çoktan aşıyor sanırım. tesekkurler