Kitappsever_1 elizanisra hayırlı olsun canım oğlum 14 aylık olucak 10 gün sonra 31+4 günlük hamileym zor ama geçecek
zamansmomm elizanisra benim de bebeğim 9 aylıkken hamile kaldım işk öğrendiğimde çok korktum çok ağladım ikisine de yetebilecek miyim diye sonra alışmaya başladım iki bebek fikrine suan istiyorum sağlıkla kucağıma almayı yalnız büyütüyorum eşim destek olan iyi bi baba ama tekim ve çalışan anneyim çok zorlanıcam ama bikaç sene sonra hepsıne değecek gibi geliyor zamanla siz de bu fikre alışırsınız üzülmeyin
alpkerem26 elizanisra ben de öyle oglum 6 aylikken hamile oldugumu ogrendim 8 haftalik hamileyim suan kabullendim artik zor olucak ama bence biraz buyuduklerinde iyi ki olmus diycem
Alya05 elizanisra yiğenim o aylardayken yenge hamile kaldı hemde ikizlere ☺️şuna ikizler 6 aylık evet zorlanıyor ama çok güzeller merek etme birlikte büyücekler. Yeri gelecek yemeksiz kalacan, bulaşığın tezgahta kalacak ama geçiyor
eed21 Allah bağışlasın ❤️ korkulariniz olması çok normal. Evet belki zorlanacaksınız ama bir yandan da bebeğinize en güvenilir arkadaşı siz doğurmuş olacaksınız. Hayırla sağlıkla büyüsünler
eed21 elizanisra sevginizle ikisine de yetebilirsiniz bir evladın en çok sevgiye ihtiyacı var. İlgi biraz kardeşiyle bölünebilir ama bu ona eksik hissettirmez o açığı kapatırsunuz
elizanisra zamansmomm Ben de ilk öğrendiğimde çok ağladım çok korkuyorum ve bunu daha kimseyle paylaşmadık tepkileri ne olur ben de gurbetteyim tek başıma büyütüyorum Eşim benim en büyük destekçim çok iyi bir baba ve yetebilir miyim duygusu var bende nasıl olacak diye çok korkuyorum bir de dediğiniz gibi ileri zamanı düşünüyorum bundan 3-4 yıl sonra ikisi büyütüp rahat a ereriz diye düşünüyorum kendimi zaten buna hazırlamaya çalışıyorum
alpkerem26 elizanisra bulantılarla savasiyorum koku hassasiyetide var prilam kullaniyorum biraz etki ediyor ama tamamen gecirmiyor hic hemen su ilk aylari gecirmek istiyorum
elizanisra eed21 Ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu kadar desteğe Morale ihtiyacım vardı ki çok büyük moral oldunuz Çok sağ olun Amin inşallah🌸😍
Melismelo Benim kızım 2 yaşındaydı, oğlum 6 aylık ve ben hamile olduğumu öğrenmişdim. Dünyam başıma yıkılmışdı birde beni düşünün 😅 kızım 3 yaşına girdi oğlum 1 yaşına girdi ve 28.+5 haftalık hamileyim Herşeyde vardır bir hayır diyelim