neslisssb Kızlar selam magnezyum olarak hangi marka kullanıyorsunuz? Doktorun yazdığını bulamadım eczanelerde, farklı alternatif arıyorum.
kaplanseren Ben magnezyum içmeyi hep unutuyordum doktor öyleyse her gün bir tane soda iç yeterli olur dedi, öyle yapıyorum🙂
Minikcivciviimm neslisssb bana magnorm yazdı ilk onu kullandim sonrada aile hekimliğinde yazdirmaya devam ettim
Fuunndaaa neslisssb bende magnorm kullanıyorum günde iki kere doktorum yazmıştı faydasını da görüyorum
Bububu Nates magnezyum plus kullanıyorum bende gün aşırı bir magnezyum bir gün kalsiyum alıyorum. Multivitaminim yüksek dozlu anca kaldırıyor bu şekilde midem. Bu şekilde rahat ettim
Neu neslisssb Solgar magnezyum glycinate (en etkili formu akşam kullanılıyor) özel kendim aldım. Doktorun yazdığı ise yaramıyor
Eymenveben neslisssb ocean zamanında kramplarım hiç geçmedi uykudan uyandıran kasılmalar oluyordu 1 haftadır nutraxin ile çok daha rahatım bir de tuvalete çıkma konusunda etkili bu hamileliğimde magnezyum sayesinde hiç kabızlık yaşamadım ocean için de geçerli aynı şey
Busraaaakkk neslisssb Canım doktorumun yazdığı magnezyum bana hiç etki etmiyor geceleri uyuyamama problemi giriş yaptı bende Solgar Magnesium Glsycınate kullanmaya başladım. Uyku sorunum çözüldü en azından su anlık
borulcem neslisssb benimkini devlet karşılsmıyor ama üçlü kombinasyon olduğu için çok iyi ocean extramag ikinci gebeliğim ilkinde de bunu kullanmıştım
Bdks98_ neslisssb doktorum bana magnezyum vermedi kramp şikayeti olanlara veriliyor diye biliyorum eğer normal doğum düşünüyorsanız son ay doktor magnezyumu bıraktırıyor diye biliyorum
sevacano caglademr zaten ozellikle hamileler kullanıyor bu markayı bana başka marka verdi dr ama onun içeriği pek iyi değildi uzun araşdırmalarım sonuçunda bunu buldum ve memnunum .