Mihrasina_ Hayalalya12 ben 1 tane yaptıracağım bende biraz geç kaldım 27. Haftama gircem 2. Si için geç olmuyor koruyucu diye biliyorum
pinkpuella Hayalalya12 zamanı geçmemiş kim söyledi zamanı geçtiğini, bana sağlık ocağı 2. Dozu 32+6 mı neydi öyle bi tarihe kadar yaptırabileceğimi söyledi, kendi doktorum da ikinci dozu muhakkak 30dan sonra yaptır dedi ben 31+6 mı neydi o zaman yaptırdım
Sibelasln Hayalalya12 bende 30+5 ye mi ne yaptırdım 32 ye kadar olabilirsin demişlerdi bana ve ikincisi birinci kadar kötü yapmamıştı beni
aysegulk07 Hayalalya12 yani yeter bi sıkıntı olmaz da ben sağlık ocağı hemşiresiyim çok sonra karar veren bi gebenin 30. Haftada yapmıştım aşısını çok sıkıntı olmaz ki
eed21 Aile hekimim bana ol dedi bende güvendim açıkçasi. Her ne kadar aklımıza kötü şeyler getirmek istemesek de doğum her an her yerde olabilir. Bende yaptırdım o yüzden benimde çok agrimisti istemiyodum yapmaj
Hayalalya12 Hemşirem saglık ocagındaki dediki 1 ayı geçmiş hafatsora geçmiş dedi doktoruna sor dedi soktora ylaşamıyorum
Hayalalya12 Saglık ocagına gittim otadaki doktor ve hemşire kafamı karıştırdı içime sinmedi yaptırmadım 32 nin içindeydim
zfrnemos Hayalalya12 bunu ben cok sordum doktoruma ılk dozu vuruldun mu 20 haftada eger vurulduysan gerek yok 15 yıl olmua benım ona ragmen tek doz yeterlı tdap vurdurdum