Kubra1634 canım bende pıhtılaşma sorunu vardı.doktor ekstra tahliller istedi.zaten ilk gittiğinde sana da yaptırman gereken tahlil listesini verirler ,hem eşin hem sen yaptırıyorsun .benim lupus testim pozitif geldi ,tedavisi de kan sulandırıcı iğne kesinlikle .zaten yumurtaların toplandıktan sonra en iyi kalite olanları seçiliyor .genetik inceleme istersen taze transfer değil , dondurmak zorunda kalıyorsun sonuçlar 3 haftada çıkıyo çünkü .eğer şartlar ve rahim ortamı uygunsa ki doktor değilse bile ilaçlarla hazırlıyor bu ortamı transferini oluyorsun .ben bahçeci de yaptırdım zaten orda yapay zekayla en iyi sperm seçiliyo bu da senin şansını daha çok arttırır ,kimyasal sebebi eşinden dolayıysa .onun dışında dediğim gibi maddi olarak hazır olman gerekir .ben eğer bu tutmasaydı hemen ikinci transferi olamayabilirdim ama çok şükür tuttu .birde ben embriyo glue yaptırdım ücretini ekstra ödeyerek, embriyoyu sana transfer etmeden önce yapışkan bir sıvıda bekletiyorlar .tutunma oranı %5 artıyormuş.bence bu oran bizim için az değil .denemek istedim bende .şuan gebeliğimin devam etmesi için kan sulandırıcı iğne ve progestan iğne+fitil kullanıyorum.çok şükür keseyi cuma günü gördük, kalp atışı da henüz çok küçük olduğu için derinden duyduk. haftaya tekrar gidicem inşallah net bi şekilde duyarız 🤲İnan bana ben artık umudumu kesmeye başlamıştım ama Rabbim ölümden başka her derde çaresini vermiş o yüzden sakın umudunu yitirme ❤️