Minnakminik arsesraa ben henüz hamilemiyim bilmiyorum ama kasık ağrım var, 30 aralıkta kan vereceğim🙏 Yanlış etiketlediyseniz de inşallah Allah söyletmistir🙏
bsra_ylmz61 benimadimannee canım bu yalancı pozitif bende çatlatmanin 5 günü yapmıştım pozitif çıktı kan verdim 14.500 çıktı çok sevindik sonra iki gün sonra yine verdim kan değeri düşmüştü doktorum yalancı pozitif inanma dedi çatlatma iğnesinin 16 günü yap dedi o günü bekle canım
bsra_ylmz61 İğnenin içinde hcg hormonu varmış o pozitif çıkarıyormuş 12 gün etkisi gidiyormuş ben yaşadığım için söyledim gününü bekle istersen 🥹
benimadimannee rumeyyurmom ayyy bebeğiim inşallah inşallah rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hepimize , senin de inşallah güzel sonuçların olur bu ay 🩷🥹
benimadimannee rumeyyurmom evet evet bana da olmuştu sürekli değildi ama ara ara sancı şeklinde gelip gidiyordu inşallah güzel boyutlara gelir 😘🌸
rumeyyurmom benimadimannee evet öyle oluyor ara ara bir de ilaç bende yan etki yaptı galiba arada mideme vuruyor 🤦🏻😂
benimadimannee rumeyyurmom ayy kuzuum inşallah geçer hemen ,ağrı kesici ilaç falan da içmeye korkuyo insan çaresizce her acıyı çekiyorsun valla allah hepsinin karşılığını versin bizlere 💖🌸
rumeyyurmom benimadimannee amin inşallah rabbim gönlümüzdeki güzel duaları yaşamayı nasip etsin biz ve tüm anne adaylarına 🤍😍🌸🧿
rumeyyurmom benimadimannee vallaha öyle mide koruyucu bile içemedim ya 🥲🥲 ilaç bitti ya geçer inşallah 😂