Sayoss Asena6532 hadi hayırlısı sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah (eğer varis çorabı vermezlerse sen al giy bacım önlem olarak)
Nurozi ikiprensesannesi___ önce giyiyorsun sonrasında da bigün falan kalıyordu sanırım onlar söylüyorlar ne zaman çıkaracağını, evde de giydiğimi hatırlıyorum çünkü
Sayoss Asena6532 inşallah verirler bana vermediler giymedim derin ven trombozu hastalığı oluştu şuanda tedavi görüyorum 6 ay boyunca her gün kan sulandırıcı iğne vurulacağım ve varis çorabı giyeceğim
Asena6532 servansmom iyiyim şükür korktuğu.im gibi olmadı çekiştirmeleri hissedinde kötü oldum da sakinleştirici yaptılar
servansmom Asena6532 bende de aynısı olmuştu bin kere maşallah geçti gitti rabbim sağlıkla analı babalı büyütmenizi nasip etsin unutmayın çok güçlüsünüz 🥰
Gencbirannis Asena6532 sakinleştirini bayıltıyor mu uyutuyor mu ne yapıyor acaba biliyor musunuz yoksa uyanık kalıp sakin mi oluyosunuz
Asena6532 Gencbirannis uyanık kalıp sakin kalıyorsunuz korkulacak bir şey yok bence pozitif girdim öyle de çıktım