serendipity_ kızlar 11 haftalığım, 24. haftadan önce doktor raporu ile nöbeti bırakma hakkımız var mı? böyle bir şey yapan oldu mu?
eminaas serendipity_ öğretmenlik bilmiyorum ama sağlık çalışanlarında öyle sizinki de öyledir ayrıca çocuk 2 yaşına kadar size nöbet yazamazlar yasak
serendipity_ eminaas teşekkürler evet sonrasını biliyorum ama öncesi için 24 haftadan sonra nöbet yazılmıyor resmiyette.ekstra bir raporla öncesinde de tutmama hakkımız var mı merak ettim
serendipity_ Anne8837 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. okulum çok kalabalık çocuklar durdurulamıyor :) tehlikeli olduğunu düşündüğüm için bırakmaya çalışacağım bakalım..
Anne8837 serendipity_ inşallah… 32 de izne ayrılmayı düşünüyor musunuz geriye 1 ay kaldığı için kararsızım
serendipity_ Anne8837 vallahi durumuma bağlı ama büyük ihtimalle ayrılırım.hayırlısı artık onu o zaman düşünürüz :)
Yank Anne8837 bence kesin ayrilin zaten yaz tatiline gideceknizin kullanmasaniz da 6 aya ciktigi icin. Ben 37ye kadar calistim bu pazartesi ayriliyorum ama ben hesapladim 6 aya cikmis haliyle 15 haziranda bitiyor iznim zaten sizin. Bi hesaplayin ona gore kullanin yaz tatiline gitmesinn izniniz
Yank serendipity_ evet ben birakmistim 24. Haftaya girdigim gun doktordan 24 haftalik gebedirbyazan bir yazi almistim ve idareye verip biraktim
Yank serendipity_ ha pardon once demissin oncesi icin de riskli bi gebeligin varsa allah korusun hani riskli gebedir uzun sure ayakta durmasi uygun degildir gibi bi rapor alip idarene ver
elifcnnnnnn Evet ben 9. Haftada bıraktım nöbeti doktorumdan rica ettim nöbet tutmamam ile ilgili bir yazı yazdı bu şekilde tutmadım
Yaradanisterse 24 ten önce dokfor elifcnnnnnn merhaba ben de istiyorum bunu. 8 . Hafdayım ve özel eğitim öğretmeniyim üstelik. Çok zor ve stresli oluyor rapor yazar mı doktor sizce
arzutmz İdarenizin anlayışına bağlı. Beni 19.haftamda müdür yardımcım çağırıp kendisi “ Hocam istiyorsanız sizi nöbetten silelim” demişti. Hiçbir rapor vs vermedim