Leylabngll Kızlar pozitif sonuç alan var mı ? Ben sabah kalkıp test yaptım ıkı üç dk geçti yoktu öyle uyuyakalmışım yaklaşık yarım saat uyumuşum uyandım teste baktım bu sekılde çıkmış var mı acaba kör oldum artık
arsesraa Leylabngll canım testin markası neydi silik bir çizgi var ama bazı markalar kuruma çizgisi veriyor
Deletedmom_787 Leylabngll bende de böyleydi regl oldum canım ilk 5 dakika da çıkan sonuç doğru oluyormuş 🥺
medisinbebisi İlk 5 dk önemli. Yarım saat sonraki sonucun yanlış olma ihtimali yüksek. Testi tekrarlasan iyi olur
Deletedmom_787 Leylabngll umutlanmaya ya da üzülmeye gerek yok canım sakin kalmak lazım ama regl olana kadar da umut hep vardır gecikmeyi beklemek lazım
Leylabngll Deletedmom_787 hayırlısı ıle bekliyorum normalde adet günü yapacaktım dayanamadım sabah yaptım hemen de uyuyakalmışım başka testım de yok son ıkı gün bakalım ne olacak
Leylabngll gamzee7 valla Canm sabahtan beri rahım üstü göbek altında aşırı bı ağrı var adet ağrısı gıbı değilde gaz sancısı gıbı sağ kasıkta çok sıddetlı bi batma var belırtı mı bılmıyorum ama bugün çok zorladı beni yuruyemıyorum resmen ve hala devam ediyor
canan12345_ Bende bat 30 bnde 10 dk önce test yaptım silik gibi gördüm ama foto atamıyorum nasıl atılıyor bilgi verirmisiniz
mimozakahvecisi canan12345_ sol üst köşede 3 çizgi var ona tıklayın resim yükleye basıp yükleyebilirsiniz
Leylabngll canan12345_ canm sol üst köşe de üç çızgı ye bas resım yükle yazıyo bas resim yükle ye resmî kopyala gonderıye yapıştır
buketdeniz19 sseymamoms evet ben adetime 4 gün kala awox ile öğrenmiştim çok silik bir çizgi ile betaya baktırdım hemen 13 çıkmıştı şuan çok şükür 5 haftalık oldu