Selenay147 Kızlar 1 ayda tsh düşürmem lazım dıger ay tup bebek tedavisi olucam nasıl duser 3.36 degerım regl ıkıncı günü
Papatya05_ Selenay147 dereotu düşürüyor ama ne kadar düşürür bilemem Hayıt suyu var onu deneyebilirsiniz hormonları dengeliyor
isiltili Selenay147 İlacı düzenli iç. İlaçla kahvaltı arasına muhakkak 1 saat koy. Lahana karnabahar turp brokoli bunları yeme hemen düşer. Bir ayda beklenen aralığa düşüyor. Ama istenen aralıkta olmazsa da korkma hamile olduğumu öğrendiğimde benimde 3.74tü
Deletedmom_787 Selenay147 bende aynı durumdayım benimde 3.48 çıktı salı günü dahiliye randevum var orda da detaylı baktıracağım ilaç verir muhtemelen ayrıca biraz araştırdım iyot-selenyum damlası ya da kapsül hap öneriyorlar iyi geliyormuş tsh yüksekliğine
merviss_ Benim geçen ay 4,7 ydi doktor 25lik ilaç verdi ama hemen hamile kalmam zaten diyip başlamadım . Diyet ve spor yaptım bu ay 3,6 ya düşmüş yine çok ama ilaçsız düşmesi de iyi sanırım.
zfrnemos Selenay147 75 lık veya 50 lık ılac kullanarak ve yedıklerınıze dıkkat ederek eger d vıtamını demır kullanıyosanız ılactan 4 veya 5 saat arayla alın ki etkı etsın
zfrnemos Selenay147 ve hamıle kaldıgımde 8 lerdeydı 9 a dayanmıstı 😂 cok sukur ılacla 2 haftada duzene gırdı yapacak bısey yok onemlı olan tedavısıne bakmak ve dusurmek
eed21 İlaç kullanmanız gerek. İlaç kullandığınız için ekstra kullanacağınız şeyler sizi olumsuz etkiletebilirr. Mesela bana diyetisyenim işte çok farklı ürünler içeren detoks içecekleri falan da yok ilaç kullandığın için demişti. İyot damlası demişler bunu asla kafaniza göre kullanmayın ilaç kullanacaksınız çünkü. Tabiki dereotu vs zarar vermez faydasını görürsünüz. Ama onun dışında özel kürler falan uygulayacaksaniz mutlaka doktora danışın. Size 15 yıllık hipotiroid hastası olarak söylüyorum
Misafir101 fatmaa51 doktorum istediği sürece yaptırıyordum hamilelik sürecinde hala düzenli kullanıyorum ilacı
Misafir101 fatmaa51 hamilelikte ilk üç ay ikinci üç ay ve sonuncu üç ayda değerler değişiyor benim verdiğim ilacı değil doktora gidin onun başlayacağı ilacı kullanın benim sizi yönlendirmem yanlış olur
fatmaa51 Misafir101 ben şuan kullanıyorum ilaç ve doktor kontrolü altındayım sizin değerinizi merak rttiğim için sordum
fatmaa51 Misafir101 sağlıcakla kucağınıza alın insallah niye yükseliyor ki tsh degeri son ayda çok değisik