Sibelemre Gulsumkecer benimde 38.1 bugün doktora gittim haftaya çatı muanesi yapacakmış tabi her an da doğum ola bilir dedi kızım doğum pozusyonuna girmiş hayırlısı artık
Pars Gulsumkecer 38+5 im.. nasipse cuma gunu dogumumuz.. ama geceler o kadar huzursuz ki bebegiminde artik sigmadigini hissediyorum korkuyorum erken gelicek diye.. saglikla kavusmak nasip olsun herkese🙏🏻
2405 Gulsumkecer 37+4 olduk bizde ama yalancı sancılar yokluyor beni 😊 bugün gelsin yarın gelsin sabırsızlanıyorum bide korku bar tabi 🤦♀️☺️
Gulsumkecer Sibelemre kordon boynuna dolanmış vaziyette dedi nırmal doğumu aşağı inmesini zorlaştırabilir dedi ne olacak bilmiyorum korkuyorum ya çatı muayenesinden hiç bahsetmedi bana bişey de demiyor doktorum ya
Sibelemre Gulsumkecer benimde kordonu 3 haftadır bir kere boynuna dolanmış sorun olmaz diyo her gittiğimde
Nnnn Gulsumkecer çatı muaynesiolayını genelde özeller yapıyot devlette gel bi çatı muayenesi yspayım durumu olmaz olanda seyrektir
Gulsumkecer Allaha şükür rahat uyuyorum uykusuzluk çekmedim hareketleri fazla ama normal doğum yapmak istiyorum ama ne olacak bilmiyorum
Gulsumkecer Nnnn canım bende özele gidiyprum ama yapmadı doğum düşünecek halim kalmadı ki kavga etmekten gidip devlette yapcam sanırım bu gidişle
mer Banada cati muanesi yapmadilar sadece acilmam varmi diye baktilar 38+2 bekliyoruz allahin izniyle bebegimi 🙏 cok sukur bin sukur bi sıkinti yok.