carolina07 Antalya vitale ve topçular medstar hastanesi doğum fiyatlarını bilen var mı? Fiyat sabitleme yapıyorlar mı? Gittiğiniz hastaneler hakkında bilgi verir misiniz?
baby0707 carolina07 vitaleye gidiyorum 35bin dediler son 70gunum kaldigi icin taksit yapabiliriz isterseniz diyip ilk odemesini verdik Oncesinde sordugumda paket yok demislerdi son 3ay kalinca 3e bolebiliyorlarmis
cizgilidefter carolina07 vitalede yakın zamanda doğum yapacak tanıdığım 30 ödedi sezeryana vip dahil. 2025 fiyatı ama 2026 başında doğum yapacak. Pazarlık payı baya varmış, birde belediye indirimi vs
Ebruyar Bende merak ediyorum yakın zamanda doğum yapan ya da başka hastanelerle ilgili de bilgi almak isterim Şu an şehir hastanesine gidiyorum 11. Haftadayım bilgisizim özel hast konusunda
baby0707 Ebruyar bende sehir hastanesinde ertugrul hocayla serhat a gitmistim testlerimi fln devlette yaptirdim hep 20.haftadan sonra vitaleye gectim riza hakan guralp dr adi memnunum ilgili bi doktor
carolina07 baby0707 2026 da zam gelir büyük ihtimalle. Fiyat sabitleme yapıyorlar mı acaba bilginiz var mı? Yarın orayla anlaşmalı olan bi doktorda randevum var
baby0707 carolina07 son 3ayiniz kaldiysa zamlanmadan bu fiyattan yararlanirsiniz ama yilbasindan sonraya kalitsa zam yenir