Sinemtzr kizlar Ben dogurdum 24.01 gecesi yatiş oldu gece 2 de suyum geldi sanciyi aksam uzeri 5e kadar cektim 9 cm acildi ne yazikki o kadar istememe ragmen normal dogum yapamadim :( 25.01 19.33de oglum dunyaya geldi ebelerin yuzunden gucum kalmadi bakmadilar ikiniyo cok diye dayanamadim surekli el vurup acilmama baktilar gucum bitti bebegin basini gormeden almam dediler halbuki 7 santim acilan kadini normale almislardi doktor geldi dayanamiyorum bisey yapin dedim acil sezeryana aldilar :( işin kolayina kaçtilar spinal sezaryen oldumm tek uzuldugum sey o sanciyi saatlerce cektim sonucu normal bitmedi hersey nasib kismet, ama o kadar dert olduki icime oglum 46 gunluk oldu hala o dogum anım aklima geldikce agliyorum normaldi benim herseyim neden boyle oldu bilmiyorum tuvaletlerdemi ikinmadim bagira bagira, guç almak icin bezim vardi altimda oyle oturdum insan bi guc kuvvet ariyo hic bakmadilar ailemi bile goremedim dogurana kadar, perişan olmuslar onlarda hala öfkeliyim o dogumu hic oyle hayal etmemistim sinirlerim bozuldu hala dikislerim aciyo, eger bilerek yapilan biseyse helal etmicem hakkimi ne cektimi bi ben bide rabbim biliyo tek sevincim oglum saglikli bi sekilde dunyaya geldi, dilerim sizler bu kadar zorlukla doguma girmezsiniz, her kadin gibi bende ogunun ozel olmasini istedim ama, rabbim en iyisini bilir .
Deletedmom667 Sinemtzr hayırlı olsun canım.. Ama dayanamıyorum demıssın onlarda almıslar neden bu kdr uzuluyorsun... Sezeryana alsalardı dırekt alırlardı zaten sen ıstemıssın o ankı acıyla
Sinemtzr Dimple23 çok çok zor, yaşamadan kimse gercekten anlayamaz bende öyle diyodum ama anne oldukdan s0nra anladim annemi daha iyi anladim hersey sizin icin derdi evet hersey evlat icinmis 😥😥😥
Pelinzade 9 cm neden Doğum olmadı anlamadım sonuna gelmişsiniz 1 cm için mi olmadı kesi atsalarmış bari hiç olmazsa sancı çekmeme değseymiş üzüldüm geçmiş olsun bende olsam üzülürdüm ama sağlıklı olsunda unutulur her şey ben 6cm açıklıkla gitmişim iki saat sancı çektim sonra Doğuma aldılar üniversite hastanesiydi istesende yapmazlardı sezeryan hatta bir ara dayanamadın artık sancıya alın dedim almadılar sşzşn özel miydi yoksa
Sinemtzr Pelinzade egitim arastirma universite hastanesiydi benimde devlet canim neden almadilar halaa almiyor aklimm 20 gun kendime gelemedim stresten :(
Sinemtzr Deletedmom667 benim tek kizdigim 9 cm olupta hala almamalari normale canim 16 saat sanci kendi sancimla açildim ben bide o kadar, neden olmadi tek sinirlendigim konu o.