halime1997 Hanımlar merhaba ikiz bebeklerim 26. Haftadayım bugün kontrol da bi bebek diğerinden baya geri dedi doktorum 2 hafta kadar böyle giderse erken doğum olacağını söyledi perinatoloji uzmanı inceleyecek böyle durum yaşayan varmı aranız da
ebcan94 halime1997 merhaba ben de 22. Hafta ikizlere hamileyim benimde bir bebeğim önden gidiyor diğeri geriden geliyor korkuyorum ama bizim yapacağımız bir şey yokmuş sürekli dua ediyorum aradaki fark kapansın diye 🥹🙏🏻
Havin49_ halime1997 ben ilk aylarda öyleydim tam 18 haftaya kadar hep 2-2.5 hafta gerideydi çok şükğr sağlıklı beslenerek yakaladım şuan abisi diyicem çinkü hep bebekten küçüktü abisini yakaldı 3-5 gün fark tek kaldı perinatolojiye 18 den sonra gitmeyi de bıraktım şuan normal kadın doğum beni muayene ediyor
Fuunndaaa halime1997 bende şu anda 28 haftalık hamileyim iki bebekte bir hafta geride bir bebeğin baş çevresi 2 hafta geride normaldede perinatoloji takipliyim doktorum önemli olan gelişimlerinin aynı devam etmesi farkın açılmaması dedi 4 haftalık farkın sıkıntılı olduğunu söyledi ayrıca ikiz gebeliklerde bu durumların olabileceğini söyledi ama tabi ister istemez kafaya takıyorum şeker diyeti yaptığım için beslenmem kısıtlı ama onlara yönelik besleniyorum aslında ama yinede bir büyüme atağı olmadı bu zamana kadar 😔
halime1997 Çok mu fark var sizin 2 hafta önce benim araları çok yoktu bugün gittiğim de baya fark açılmış dedi korktum açıkçası fark kapanmazsa erken doğum olabilir diye 😒
ebcan94 halime1997 2 hafta var demişti doktor ama kilo bazlı değil orantı olarak bakmak lazım dedi hayırlısıyla 35-36. Haftaları görüp sağlıklıca kucağımıza alsak ona dua ediyorum hep 🙏🏻😍
halime1997 Havin49_ Aslında sağlıklı besleniyorum dikkat ediyorum neden böyle olduğunu anlamadım üzüldüm umarım düzelir
akn_64 Benimde öyle kız geriden geliyor dedi ama ikizlerde bu normal dedi önemli olan farkın açılmamasıymış çarşamba günü gideceğim perinatolojiye bakalım ne diyecek benim 31+4 te sağlıkla gelsinler inşallah 😌
akn_64 Fuunndaaa bende kendimi harap etmiştim beslenme konusunda hep onlara kilo yapacak şeylere yüklenmiştim bide diyet falanda yok bende nasıl yediğimi sen düşün🤣🤣 ama bir faydası olmadı doktorum dedi senin elinden gelecek birşey değil zorlama kendini dedi saldım bende allaha bıraktım artık zaten sende asıl zorlu dönemi geçmişsin yavaş yavaş toparlar merak etme
Fuunndaaa akn_64 inşallah öyle olur 3 haftada bir kontrol dedi doktorum bidahaki kontrolü dört gözle bekliyorum inşallah haftasını yakalarlar
akn_64 Fuunndaaa inşallah canım ama aynı haftada olmuyorlarmış birisi illaki ufak kalıyormuş benimde 24. Haftadan beri öyle aralarında fark var beni de 2 haftada bir çağırıyor