neanladinyurdagul Kızlar 11.haftada kıza benzettim dedi sonra başka doktora gitmeye başladım 13 de %80 erkek dedi 14+3 de %90 95 erkek ama 16 da net söyleyebilirim falan dedi . Nedir sizce bu değişirmi başına gelenler varmııı 🙂↔️
edaabykl neanladinyurdagul hic bacak arasi ultrason görüntüsü vermedimi ben ber gitmede bacak arasi görüyorum 😂 burda cogu kiside gördüm boyle değişeni
Melike3506 neanladinyurdagul 11 hafta bir şey söylemek için erken zaten bir de pozisyon da önemli bana da 12 de kıza benziyor demişti doktor 15. Haftada erkek olduğunu öğrendik
Fnur6435 neanladinyurdagul bana 11 de erkek 13 de kız dedi 16 da netleşti kız olduğu. 11 çok erken bir hafta cinsiyet için.
neanladinyurdagul edaabykl yok cano ya video çekmeyi de hep unutuyorum 13 de gösterdi çıkıntı da bilmiyorum ben anlamıyorum
neanladinyurdagul Melike3506 işte aynı şey başıma geliyor gibi 11 erken kıza benzettim dedi 13 14 hep erkek dedi bilemedim delirmeme ramakk
edaabykl neanladinyurdagul çıkıntı nasil bir çıkıntı o cok onemli bazen kiz bebeklerde klitoris şişmiş olabiliyo buds çıkıntı olarak gözükebilir ama az daha büyük bi çıkıntı ise erkektir genelde
Melike3506 neanladinyurdagul bizim bacak arası görüldü ama 15 de kesin erkek dendi sizde yine kesin denmemiş 16. Haftada pozisyon müsait olursa net öğrenirsiniz
neanladinyurdagul Melike3506 inşallah gösterir hem özel hemde devlet perinatoloji takipliyim çarşamba devlette kontrol var belki o söyler
edaabykl neanladinyurdagul karistiriyolar iste 16 da net belli olur ama cekin siz yinede görüntü vermiyosa ben her gıtmede bacak arasi goruyom 😂
edaabykl neanladinyurdagul sor bencede görüntü cek ama bacak arası gösterirse ama net belli eder büyümüş olacak az daha
neanladinyurdagul edaabykl birde özellerde ultrasonlar da bi garip devletin perinatolojisininki daha iyi net geliyor bana inşallah öğrenirim hayırlısı olsun ❤️
edaabykl neanladinyurdagul ben devlete gidiyoum ultrason öyle netki bacak arasi baya net cikmisti cektim hemen 😂
neanladinyurdagul edaabykl bana göstermiyorki ekranı nefret ediyorum o huylarından içeri bişeyler yazmaya giderken son görüntüsünü çekebiliyorum sadece belki çekebilirmiyim desem izin verir ne bileyim deneyecem çarşamba günü .