clementine16 Gebeliğimi öğrendiğimden beri ara ara özellikle ayakta durunca, yürüyünce vs kahverengi sümüksü akıntım oluyor ve hep dinlenmem dikkat etmem ve eşimle yakınlaşmamam gerektiği söyleniyor ilk 12 hafta boyunca. Bunu yaşayan var mı?
dilayldrm clementine16 13. Haftadayım 3 kere kanamam oldu lekelenmeli normal kırmızı şeklindede geldi
buse76 clementine16 12. Haftaya kadar bana da yasaktı ilişki kanama olmadığı halde tedbir amaçlı dikkat edin ilk 3 ay dinlenin ayaklarınızı uzatıp ilk 3 ay çok önemli bir dönem
clementine16 Çalışıyorum ama erken çıkıyorum işten eve geldikten sonra bol bol dinlenmeye çalışıyorum. Umarım 12 haftadan sonra bu riskli gebelikler gibi zorlu veya hep dikkat etmek gereken şekilde devam etmez diyorum sadece
senaryo 10+5 oldum 7 haftadan beri iki kez çok fazla kırmızı kanamam oldu şuan hâlâ kahverengi kanamam var sürekli dinleniyorum ve bizde de yasak en azından 12-13 haftaya kadar dedi doktor birde kasıklarınızda hafif ağrı sizin de oluyor mu
clementine16 senaryo evet hafif ağrı ve kasılma gibi doktor bugün rahminde kasılma görünüyor dedi lekelenmeyi tetikleyebilir bu dedi
senaryo clementine16 bende yarın gideceğim doktora kontrole çok zor bi süreç umarım bi an önce atlatırız benim kasıklarım agrıyınca çok korkuyorum ilk gebeliğimde hiç böyle hissetmemiştim 🥹
senaryo clementine16 selensel Bende 7 haftadan beri iğne ve hap kullanıyordum iğneyi kesti doktor 5 gün önce ama yarın tekrar başlar mı bilmiyorum
selensel Ben kahverengi ve aynı türde akıntıdan dolayı doktora gittim, kese etrafında kanama alanı var dedi ilaç kullanıyorum şuan. Siz de ihmal etmeyin doktorunuza danışın bence