eminebssy Merhaba, 17 haftalık hamileyim. Akşamları hazımsızlık, karın şişmesi ve rahatsızlık durumları oluyor. Normal bir durum mu?
nasirova eminebssy normal, bende de böyle oldu hep, akşam geç saatde yemeyince rahat oluyodum ama su bile ağırlık yapıyordu
Melike3506 eminebssy 17+2 yim bende de durumlar aynı karnım patlıcak gibi hisseditorum rahat rahat oturamıyorum bile
Sumay_61 eminebssy ayy 17+2 mide yanması hazımsızlık ve şişkinlik hat safadaaa 🫠🫠🫠 elimde şurupla geziyorum
sunbloom123 eminebssy maalesef akşama ödem topluyo vücut bence wcye çıkınca rahatlıyodum güniçinde de onun için kefir içiyorum sade
cyj eminebssy bende 17+4’üm aynı durumdayım canım. Karnım patlicak gibi hissediyorum. Akşamları fena şişkinlik ve rahatsızlık hissi oluyor naalesef
eminebssy cyj Allah kolaylık versin inşallah. su içmeye bile korkar oldum. Chatgpt yemekten hemen sonra uzanma 45 dk hareketli ol diyor yarın deneyeceğim 🫤
eminebssy Melike3506 Rabbim kolaylık versin ve tez zamanda geçsin inşallah. Herhangi bir çözümü de yok sanırım 🫤
crimson93 Doktorum solgarın psyllium önerdi 15. Haftada aşırı yaşıyordum zaten öncesinde de midem sıkıntılıydı. Şimdi 17. Haftadayım biraz daha iyi hissediyorum. Doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz 🌸