SeydaHsn bebeklerim__ geçen hafta bi kere yağdı azda olsa kartopu oynayacak kadar tuttu sonra eridi. Bugünden itibaren artk karlı görünüyo :)
eslem2121 bebeklerim__ evet aşkom çok güzel eşimi ikna etsem oraya gitmek isterdim ablam da orda annemde gelirdi mük olurdu ama eşim annesini babasını bırakmak istemiyor haklı olarak daha yaşlılar
_umudumvar_01_ bebeklerim__ ah keşke benim eşimin işi heryerde yok maalesef eğer öyle bulması kolay olsaydı inan ben direkt çıkardım giderdim burdan hele ki insan olmayan insanlardan en uzağa
_umudumvar_01_ bebeklerim__ araba egsozcusu küçüklükten bu yana birinin yanında çalışıyor 9 10 yaşlarından beri şu an 30 yaşında düşün kuzum Adana’da işleri oluyor diğer şehirlerden yurt dışından kalkıp buraya geliyorlar yaptırmaya o yüzden de belimiz bağlı buraya maalesef kuzum
minikanne31 Bizim yollar şantiye yolu gerçekten savaştan mı çıktık yoksa farkında değilim de Suriye’demiyim bilmiyorum o derece vahim yani
Moz bebeklerim__ kaş kalkan marmaris dalyan hepsi harika yerler ama ben usa de yaşamak isterdim 777,konum ise İstanbul