hamiyetozturk351748 Merhabalar değerli anneler bugün 19. haftamdayım ve Tetanoz aşısı oldum henüz öyle bir ağrı hissetmiyorum sizde ağrı ne zaman başladı ve aynı gün içinde duş aldınız mı duş almanız sakınca var mı bilgisi olan varsa yazabilir mi?
huzunnese hamiyetozturk351748 bende bugün oldum olduktan 3 Saat sonra felan ağrımaya başladı valla şuan o kolumu zor oynatiyorum
GencbirAnne_1 hamiyetozturk351748 Benim vurulduktan bi kaç saat sonra ağrımaya başlamıştı kolum 2-3 gün kadar sürmüştü. Üstüne yatmamaya dikkat et ve vurulduğu gün duş alınmaması lazım bana öyle demşti hemşire
ezgi3452 hamiyetozturk351748 Ben de hiçbir yan etki yapmamıştı canım kol ağrısı bile olmamıştı 🫶 24 saat su değmesin diyorlar
elifayktt hamiyetozturk351748 geçmiş olsun canım 2 gün duş almamaya ve kolunu çok kaldırmamaya çalış üzerine uyuma çok ağrı yapmaz inşallah kişiden kişiye değişiyor benim çok ağrımıştı buz falan koymuştum koluma bünye meselesi biraz 🙂
Dgkfj5 hamiyetozturk351748 benim sadece kolum acıdı kaldırırken bide dokununca ağrı olmadı bana banyo yapabilirsin demişti
basak19 hamiyetozturk351748 2 hafta önce oldum bende pek ağrı olmadı duş da ertesi gün almamı söylemişti hemşire öyle yaptım
dilanarpa Merhabalar ben 24 haftalık yaptırdım 1 rinci tetonoz aşısı dün yaptım akşam dan başladı ağrım çok ağrıyor 😞😞