Esma006 Bugün sabah test yaptım hafif silik çıktı gebelik testi ovulasyon da koyulaşmaya başladı regle 5 gün var ve asıl sorum şu bu ay yumurtlama görmedim ben nasıl oldu hergun aynı saatte bir tane yapıyordum acaba gözden mi kaçırdım noldu ki
hilalaselll4 Esma006 olabilir canım ben ovülasyonla öğrendim bugün test yaptım hamileyim inşallah sen de öylesindir
Baahaar Ovülasyon testi yapmadan önce yumurtlamış olabilir misin,inşaAllah hamilesindir sağlıklı bi şekilde 🤲
Esma006 Baahaar bilmiyorum ki hep silik çıkardı ovulasyon her gün 1 de fln yapardım öğlen atlamadim hiç hani akşama doğru koyulaşırdi bile diyemiyorum o kadar silikti
Esma006 nilperab canım bugün sabah yaptım erken gebelik hafif silik çıktı aklımdaki soru bu ay yumurtlama görmememdi 🥹
nilperab Esma006 canım obulasyon testi aynı saatte ,su tüketmeden yapılması gereken test.Belkı kullanımında hata olmustur.Gebelik testini yaptın kaç dakika sonra silik çizgi çıktı onemli olan o.
Ervaa2534 Esma006 canım ben geçen seneki gebeliğimde ovulasyon testi yaptım hiç pil olmadı ama o ay hamile kaldım tabi bebeğimi kaybettim ama sebebi çok farklı şeyler
Esma006 Ervaa2534 çok üzüldüm rabbim sağlıklı şekilde tekrar nasip etsin inşallah ❤️ ilginç demi yumurtlamadan sasirmissindir 😃
Esma006 gamzee7 ovulasyon bu şekilde bu hafta pik olur gibi duruyor halbuki 5 gün var silik olması lazım gebelik testini çekmedim canım disaridayim yarin tekrar yaptığımda onu atayım
Esma006 nilperab ovuslasyon testini 3 aydır yapıyorum 2-3, saat öncesinde sıvı alımını durduruyorum gebelik de sabah ilk idrarla yaptım canım yarın tekrarlicam yine 10, dakika da çıktı