minikmucizem26 Kızlar aranıza yeni katildim:) supriz bi sekilde hamile olduğumu öğrendim doktora gttim 7 haftalığım şuanda bana vitamin ilacı vetdi ismi elenatal 2 kullanan varmi lutfen yazarmsnz
sugunes minikmucizem26 hayırlı olsun ben de elenatal 1 kullanıyordum başta şimdi elenatal 2 ye geç dedi doktorum
ru_a6 minikmucizem26 İçinde folik asitte var kullanabilirsiniz ama genelde 12 hftaya kadar sadece folik asit verip sonrasında multi vitamin veriyorlar neden direkt multivitaminle başladı doktorunuz
Pink29 minikmucizem26 ilk 3 ay folidoce folık asıt bebegın beyın gelışımı ıcın kullanmak lazım daha sonra Ikıncı ayda sanırım ben decavıt başladım ve demır ılacı Solgar gentle ıron başladım sonra kan degerım düşük çıkınca bestiron demır ılacı da akşam başladım son aylara doğru kasılmalar ve kramplarım da artınca ocean extra mag başladım
onal7 minikmucizem26 elenetal 2 kullanıyorum canım iki hamilelğimdede kullandım kan ilacı günde 2 içiyorum bide haftada 2 D vitamini
minikmucizem26 sugunes peki nsl yani etkisi vs varmi ağır bi takviyemi ağır.. ben hamilelik dönemde ilac vitaminleri pek doğru blmyrm oyizden cok kararsızım acikcasi
sugunes ru_a6 bağışıklık için sanırım veriyorlar ben de bunu kullanıyorum bide kış mevsimindeyiz ya hastalık vs açısından da daha iyi bi takviye olabilir zaten 400 mg folik asit içeriyor yeterli oluyor
sugunes minikmucizem26 folik asit özellikle ilk 3 ay kullanılması çok önemli yani gerekli bi takviye öyle bi yan etkisi vs yok bazılarında mide bulantısı ishal vs yapabiliyormuş ama bana bi yan etkisi olmadı 1 aydır kullanıyorum yaklaşık mutlaka düzenli kullanın bebeğin beyin gelişimi için çok önemli
eed21 Bana da elenetal 3 verdi bu hafta doktorum 28 haftalığımm ilk aylar life vit mom vermişti folik asit içeren Multuvitamin. İki doktorum farklı kisiler
sugunes eed21 elenatal 3 bildiğim kadarıyla doğum sonrası ve emzirme için veriliyor ama bi yanlışlık olmasın
ru_a6 sugunes evet folik asit yeterli bu arada cidden hastalık konusunda iyi geliyor en ufak boğazım ağrısa içinve iyi oluyorum
eed21 sugunes şu an chatgpt den baktım da elenatal 1 ilk trimester 2. Si ikinci trimester 3. Sü son trimester ve doğum sonrası içinmiş ben kullanacam doktoruma güveniyorum ama içiniz rahat değilse başka doktora da danışın
sseymaa123 Progestan, Enox iğne, Ecopirin, Mag4, Efa Mom, Devit 3 ve Feramat kullanıyorum. Yazarken yoruldum 😂
sugunes eed21 ben daha başındayım zaten ama doktorunuz verdiyse doğrudur tabiki ben doğum sonrası ve emzirme yazdığı için öyle düşünmüştüm☺️☺️
sseymaa123 minikmucizem26 evet kızım olacak inşaallah. Gönlünüze göre hayırlı ve sağlıklı olsun inşaallah