Aleynamurat 20 haftaya Geldim Ama Sadece Kalp Atması gibi hissediyorum Başka Hissetmiyorum Tam Net Ne Zaman Hissederim Birde Gobusunuz Ciktimi 🤗🤗
Sedef-345 Aleynamurat 19 da başladım hissetmeye 🥰🥰🥰 ya ben burdayım diyor hep . Geçen hıçkırıktan durmadan hissettim 🥳🥳🥳 seninde yakındır hissetmen
Aleynamurat SelmAkqun Bende De Sadece Suanlik Kalp Atması gibi Hissediyorum Ondan Başkada Birşeyi Hissetmiyorum İnşallah O Günleride Sabırsızlıkla bekliyorum Bakalım 🤗😘 Deletedmom277 Ayy İnşallah ♥️😘
Mervezngn 10 haftalıkken hissetmek mümkün mü? İkinci gebeliğim karnımın alt kısmı atıp duruyo gaz gibi de değil gaz olsa kendini belli ediyor bu hep aynı bölgede rahim büyümesi yüzünden mi acaba
Aleynamurat Mervezngn ben 10 haftalıkken Hiç Bişey hissetmedim Sende de Normal Hissetmemen Bence Daha Yeni Yeni kalp atması gibi hissediyorum Başka da Yok 😊
EsraakanY Mervezngn ben de çok erken pıt pıt diye bir şey hissetmiştim doktorum bebeğe giden damar dedi canım o bazen karnın alt veya üst tarafında rahim genişlemeye başlayınca sıkışır kan akılı da bebek hareketi hissi verir demişti :)
SelmAkqun Wala benm 2. qebelik die mi bilmiorum ama ben daha 18.haftadan beri hissediorum icimde at koşturuo resmen cocuqum 😂😂 ama doktorlar kişiden kişiye de deqisir diolar eli kulaqndadır ☺
SelmAkqun Aleynamurat qelicek insallah tatlım hatta yeter bi dur diceksin son aylarda uykusuz qecelerin başlıcak 😂 olucak da olucak 😁 Allahm saq salim kucaqmza almayı nasip etsin insallah ❣
Seymasal Bende 16 haftalıkken hissettim ilk önce atma gibi oluyo ama sonradan sürekli vurunca tekme oldgunu anlıyosun suan 20. Haftadayım cok hareketli bi kızım var hissedince hamile oldugunu anlıyo insan ❤️
UcanHamile Henüz çok güçlü ve büyük olmadığı için az hissedersiniz ama bi hafta itibariyle daha net hissetmeye başlarsınız