Rabiaunal Çok az kaldi kizlar kac kilo aldiniz nasil gidiyor son haftalar bu arada bebegi donen varmi ? Bebisler kac kilo .sddds
Kosarer Rabiaunal bugün gittik 30 haftalığız bebek 1.500 kilo Canım sıkıldı bebek iki hafta gerideymiş napcam bilmiyorum 😔
Bebeginehasret Rabiaunal 30. Hafdaym canm 6 kilo aldm 27. Haftada gittigimde bebegim 1113 gr idi 🤗 cumartesi gidicen bakalm ne dicek doktorum merak ediyorum sekerim vardi o yuzden diyetteydm ama sukur sekerim yukselmemis bacak kramplarm ve sirt agrim dışında iyyim bende 🤗
RecebinEsrasi Rabiaunal heyecan dorukta :) 51 ile hamile kaldım 64 kiloyum bakalım 70'e kadar alırım bu gidişte :D 1720 gr 32 haftalığız kızım bikaç hafta önce döndü erken doğum riskim var yiyip yiyip yatıyorum evde sizde durumlar ne canım :)
Aylaayla Kosarer kaşar peyniri, muz, süt, her gün haşlanmış yumurta, tam buğday ekmek, c vitamini içeren meyveler ye her gün ye mutlaka😘 bir şeycik olmaz..
Mucizesin Kosarer benim bebek te iki hafta geride dedi bana geçen hafta üç gün boyunca çok üzgündüm ama şimdi kendime geldim . Çok fazla şey yapmamak lazım . Neler neler diyor doktorlar 😏
Kosarer dml33 ben birde hiç kilo almadım ama iştahımda gayet iyi dr sola yat devamlı dedi bu durumda olanlar erken doğummu yapar acaba ?
Rabiaunal RecebinEsrasi döndüğünü hissettinizmi bnde 31+2yim de 7 kilo aldim bende 12yle bitiririm diyorum .dd belki ağrısı dışında pek bi skntim yok
dml33 Kosarer sola yat kan akisi hizli olur bol su ic birde sanmam erken doğuracağını sonucta cok az deilki protein agirlikli beslen
Rabiaunal Oglum bende 69la kaldim smdi 77yim 31+2yiz bebiste 27 haftada 1.400du uc hafta sonra bakalim kac olmus olucak
Essraa2 Rabiaunal 30+6olduk 30+1de gitmiştik 1700 dedi hazırlıklarımızda nerdese bitti bi banyo malzemeleri birde iki üç takım da alcam artık 34ten sonra yıkarım ütülerim diyorum😌 kendimde 54le hamile kaldım 59.60arası gidiyorum geliyorum bu ara😌sizde durumlar nasıl
Zeynepnaz senayck ya bende bugün gittim doktora bana da 1800 dedi doktor bebek tersmiş😔sana sezeryan öneririm dedi ne yapmayalım bilmiyorum baya canım sıkıldı ya😭😭
Bebeginehasret Kosarer benmde 27. Haftaya kadar geriden di 27. Haftada onde dedi sıkıntı olmuyo gr lik fark bunlar dedi doktor
AlyaSu Rabiaunal 28+6 olduk canım toplamda 4 kilo aldım,27+6 da bebeğim 1 kilo 100 gramdı ve kafası yukardaydı doğuma kadar döner herhalde
Selin4335 Mucizesin ben 40haftalık 2650doğurdum şimdimilinciye hamileyim 27+3te 890 gramdı yine aynı şeyi yaşıyorum insan üzülüyor ama oğlum turp gibi onu düşününce geçiyor herkes bir değil sonuçta benim plesenta tam besleyemiyor