gmz585 edaabykl olacağı varsa gerçekten nasipse yani hiçbir şey engel olmuyor inşallah benimde olur yakın zamanda hayırlısıyla
borulcem gmz585 spiral ı’m vardı düştü tekrar taktırmak için gittim kan alındı ve öğrendim ki hamileymişim 😅
Cicilininkini gmz585 ben ilk dogumumdan aonra hiç adet görmeden kaldım 4aylık felandı hatta hamileliğimi ögrendigimde
cigdem6716 gmz585 amin inşallah canım 🥰 sana tavsiyem yumurtlama gününü öğren ve kendine o ay içinde kafanı dağıtacak meşgule bul. Sürekli stres düşünme insanı yıpratıyor 🌸
Serivebebegi gmz585 hiç bir problem yokken 1yıl kadar sürdü 7.ayda kimyasal oldu 2-3ay sonradenedik tekrar hamile kaldım şimdi doğuma 6günüm var 🥰oğlumda 5yaşında ♥️♥️
Annesii66 gmz585 ertesi gün hapı içmiştim koruyamadı beni 😂😂 ikinci kızıma ertesi gün hapıyla hamile kaldım ilk başta çok ağlayıp hazır olmasam da iyi ki olmuş prensesim ilk kızım 4 yaşında şuan doğumuma 10 gün kaldı 🌸
asleeyy gmz585 tatile gittiğimiz için adet geciktirici kullanmıştım bebek olmaz diye o an dikkat etmedim bir kerede oldu ve 2 aylıkken öğrendim çocuğumu 😂 kızım 10 ay denemeden sonra olmuştu