Papatya05_ Happy1Anne Rabbim başka sıkıntı vermesin bende 1 oğlum var hasta ateşli grip olmuş onunla ilgileniyorum karınlar baya çıkınca hareket kabileyetiö baya azaldı kucağıma al indir koy yoruyor beni annesin seni istiyor yanında ne biliyim allahım şifa versin bağışıklıkları kuvvetli olsun hepsinin
Kartalicee Son 7 🥹 ay hiç ağrım kasılmalarım olmuyor ilk gebeliğim, korkmaya başladım biraz nasıl doğurucam diye 🥲 bizim kızın da çıkası yok galiba suni sancıya kalırsam diye endişeliyim 😌
Senacanblt_ kocak2126 benim son 29 çok heyecanlıyım resmen son birkaç hafta 🥹 ama 9 ay boyunca oğlum beni hiç zorlamadı çok rahat bi hamilelik geçirdim
rumeysa_ttkrky16 Biz daha 20 haftalık olduuuk nisana denk geliyor nasipse 3. Gebeliğkm. Rabbim herkesinkini kolaylaştirsin inşallah sağlıkla shatle
ebbmrt5519 Zhde evet 33. haftada kontrole gittiğimde açılmam olduğunu farkettik. Ciğer geliştirici oldum. Doktor bebeğin çok baskı yaptığını söyledi her an doğum olabileceğini söyledi :)
kocak2126 kif ben bayramı geçtim mart ayına kadar bekler mi onu düşünüyorum. Böbreğimde şişme oldu ve dayanılmaz bir ağrım var. Bugün doğuruyorum sandım. Korkarım ki stent taktırmam gerekecek