priencessgirlmom sevacano peki neden olmuş dişleriniz neden şişmiş gebeliğe mi bağlı bir durummuş size de geçmiş olsun
aysimaaa1 priencessgirlmom 17 haftamdayım Malesef yirmilik dişlerimin ağrısından 2 gün uyuyamadım doktora gittim mecbursan çektir dedi dişçim şiş inmeden çekilmez dedi 2 tane antibiyotik ismi söyledi doktor onayın olursa hamileler için olanlardan kullan dedi yada hergün 2 kere tuzlu gargara yap dedi hiç ağrı kesici bile içmeden tuzlu gargara sayesinde şişlik indi Antibiyotik kullanmayacağım tabi doğuma kadar ne olur ne olmaz bilmiyorum ama bende çok korkuyorum 😒 tavsiyem günde 2 kere tuzlu gargara yapman
priencessgirlmom aysimaaa1 Ayy Allah ım şifanı versin inşallah valla elimden geleni yapıyorum hayırlısıyla ağrısı dursun iltihap falan olmasında artık doğumdan sonra tedavisini yaparız ya ben korkuyorum cidden bu durumda dişten
priencessgirlmom sevacano umarım gebelik sonuna kadar bu diş ağrısı sürmez çünkü daha çok var 20. Haftadayım
Banupdr Merhaba benim geçen hafta oldu. Ağır grip geçiriyordum. Birden dişim ağrımaya başladı arkada alt ve üst dişlerim kızarmıştı,şişmişti. Kaç gün uykusuz kaldım ağrıdan. Dişçi antibiyotik kullan dedi. 3 4 gün sonra azaldı şu an da çok hafif ağrıyor.
priencessgirlmom Banupdr çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ya benimde sinüzitim var sinüzitim tutarsa dişlerime kadar ağrıyor ama onda beynim yüzüm gözüm dişim hepsi aynı anda ağrı yapıyor. Kızım 1 haftadır ağır grip bende hafiften baş ağrılarım gar acaba sinüzit başlayacakta dişime mi vurdu ki diyorum
reys priencessgirlmom ağrı olmuştu bi 10 hafta kadar önce ki hayatım boyunca hiç diş ağrısı çekmedim. Uzun zamandır da diş hassasiyeti var çok fazla. Soğuk ya da sıcak bi şey yiyip içemiyorum dişlerim çok kötü oluyır
priencessgirlmom reys ya bende kronik sinüzit var benimde kızım ağrı grip oldu ben de olucak gibi olup olamıyorum sanırım sinüzit olucam dişten başladı 🥹 belki benimde bununla alakalıdır
dozkaraca priencessgirlmom Diş eti problemi yaşıyorsunuz sanırım. Ben de diş eti kanaması yaşıyorum. Diş hekimi paradontax macun ve listerin önerdi. Günde en az 3 kez fırçala dedi. Hormonlarla ilgiliymiş. Sizde ağrı da var, bir hekime görünün bence
aysimaaa1 priencessgirlmom bende çok korkuyorum şişlik indi tuzlu gargara yapmaya devam ediyorum sende eksik etme 😒🤍
kubrasevennn priencessgirlmom canim 13 haftalık gebeyim zamansız supriz bor gebelik benim ki dişlerim çürük antibiyotik kullanıyorum çektirecem dişlerimi doktoruna danış istersen
sevacano priencessgirlmom İnşallah canim ben de 24.haftaya giricem daha yarisi gitti zaten ağirlaşmaya başladim sonlarda birde diş ağrisi eklense vay halimize 😢
kubrasevennn priencessgirlmom mecbur kalınca yapacak bise yok benimki ciddi çürükler 9 ay beklemez dedi enfeksiyon olması bebeğe geçmesi daha sakincali kendi doktorumda yaptır dedi bebeğe bi zararı yok
priencessgirlmom kubrasevennn iyi çok şükür hayırlısıyla atlatırsınız inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah miniğinizi🌸