rmys568 kızlar gebelik şekeri olup züber,fellas,delly bar yiyen var mı yarısını veya ücte birini kahveyle tüketsek yükseltir mi acaba
btlatsvn rmys568 ben karabuğday pat züber sürüp yiyıorum bir sey olmas bence ama gronala barları abartmamak lazım
anneoluyorummm103 rmys568 eti lifalif çikolatalı yemiştim ben birde nesfitin şekersiz barları var onlara da bakabilirsin
Fuunndaaa rmys568 züber hurma içerikli diye biliyorum o yüzden zaten rahim kasılmasına sebep olabilir ki şeker oranı yüksek geçen fellas yedim çok az normalde bende gebelik şekeri diyeti yapıyorum şeker oranları yüksek malesef onlarında yanında bir kase yoğurt veya kefir gibi süt ürünü ile belki küçük porsiyon tüketilebilir
Rozen Bir kereden bir şey olmaz bence ya bende çok tatlı yiyorum canım istiyor bazen hakim olamıyorum
btlatsvn rmys568 hayır haftada ıkı gun falan yıyorum zaten ödül olarak siz de kendınızı öyle yapabilirsiniz başlarda ben de stres yapıyprdum ama ınanın o daha cok etkılıyor sekeri yürüyüşünüzü yapın bi sey olmaz
anneoluyorummm103 rmys568 çok az yükseldi diye hatırlıyorum ama zaten diyetisyenim eti lifalifi önermişti ara öğünde yiyebilirsin diye ☺️
rmys568 Fuunndaaa ben de sıcak süt ile 3te birini yerim belki diye düsündüm alışmışım süt kahve yanında atıstırmalığa