Seraymesut hilalaselll4 benimde troit im var düzenli doktor kontrolü ve düzenli ilaç içilirse troit bı zararı olmayacaktı sen şimdi doktora gidince troidim var de belirt dahiliyeye gidip her ay kontrol edilecek troit ilacın dozu düzenlenecek
mumoftwins Hayirli olsun canimm cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin darisi bizlere insallah ❤️
ebrudefnee hilalaselll4 Allah bağışlasın büyük ihtimal aynı olacağız benim de kızım 20 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim araları Allah nasip ederse 28 ay felan olacak hemen sizinde öyle olacak sanırım
Seraymesut hilalaselll4 bende her ay dahiliyeye gidiyorum gerek görülürse endokrinoloji ye gonderirler
hilalaselll4 ebrudefnee şu anda 15 aylık Allah nasip ederse ikincisi doğduğunda aralarında 24 ay olcak
hilalaselll4 Esma006 darısı başına inşallah yok yarın vermeyi düşünüyorum eşim daha bilmiyor 😅darısı başına sen ne yaptın
Esma006 hilalaselll4 benim durum karışık 😃4 gün var bakalım bu ay yumurtlama görmedim ovuslasyon koyulaşıyor erken gebelik silik de olsa gördüm beklemedeyim