Lavinyam06 2prensesannesiiii Amh testi için adet olmaya gerek yok normal zamanda da baktırabilirsin canım
2prensesannesiiii Havin49_ 5 aydır böyle geç oluyorum döngü her ay biraz daha uzuyor balım stresten bu kadar olur mu
Musilk-1 2prensesannesiiii evet bakarlar bence isteyince durumunu anlat ben ikikere adet gecikmesi ile baktırdım ama Almanya dayım ben
Musilk-1 2prensesannesiiii FSH yüksek se ateş basması oluyor kendini takip et anlarsın zaten bundan sonra
2prensesannesiiii Musilk-1 17 eylül baktırmışım reglın 2. günü fsh 4.47 çıkmış Lh 5.73 5 aralıkta prolaktin 6.42
Musilk-1 2prensesannesiiii ben adet olmadığım için gittim direk öyle baktılar adet olunca gel demediler bana burada Türkiye de adet li bakıyorlar diye biliyorum
2prensesannesiiii Lavinyam06 öyle mi reglın 3 günleri en uygun gün falan yazınca nette ben de bekliyorum regl olup gitmeyi teşekkür ederim bilgi için canım🙏🏻
Lavinyam06 2prensesannesiiii yok canım Amh için adetli olmaya gerek yok Sadece fsh lh estradiol için adetli olmak gerekiyor Amh herhangi bir zamanda bakılabilir rica ederim
2prensesannesiiii Sekerkupu balım o da olabilir tabi ama 3 dr gezdim devlette tabi bide özele gideceğim ve şöyle ki devletteki 3 dr karından bakıp rahim temiz dedi pcos için alttan muayene gerekiyormuş galiba bana karından baktılar
Sekerkupu 2prensesannesiiii Yok ya illa aşağıdan bakmaya gerek yok direk usg ile bakılıyor aslında hayret olsa görürlerdi dediğin gibi 🫠 yaşın daha çok genç menepoz vs de olamaz hormonlarımda iyi diyorsun başka birşey aklıma gelmiyor vallahi
2prensesannesiiii Sekerkupu 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım mayısta bıraktım haziran temmuz düzgün adet oldum ağustosta başladı gecikmeye hala devam ediyor bu şekil her ayda biraz daha uzuyor döngüm
2prensesannesiiii Sekerkupu evet balım ağustostan beri bu şekildeyim geç regl oluyorum tekrar gideceğim bu kez özelde tanıdığım bi dr var bilgisine güvendiğim ona baktıracağım bi 🙏🏻
Sekerkupu 2prensesannesiiii En iyisini yaparsın canım soğan kürü var bir araştır bak 14 yıllık pcoslu olarak öneririm reglim geciktiğinde içiyordum