GirlandBoy_Mom kurkmantosuzmadonna evet öyle oldu ama benim için bi artı onlarla beraber büyüyorum büyüdüm.. Kızımı 20 yaşımda oğlumu 22 yaşımda kucağımda aldım kızım 2 yaşına girecek 2 hafta sonra oğlum da 6 aylık olacak 🥹💖
kizinaasikanne kurkmantosuzmadonna İlk 27 yaşında anne oldum şimdi 30 yaşındayım ve 2,5 ay sonra Allah nasip ederse 2. Kez anne olucam 😍
Frhnemkli Bende 20 yaşımda evlendim 21 yaşında oğlumu kucağıma aldım şimdi 3. Bebişi belkide ikiz olabilir dedi 4. Bebişi bekliyorum galiba😅
rumeysa_ttkrky16 17 de doğum yaptım… 1..oğluma 2.oğlum 21 de şuan 3. Hamileyim 23 yaşındayım bir kızımız olacak 💖
Havin49_ kurkmantosuzmadonna 18 de evlendim 19 da oğlumu kucağıma aldım 21 de ikizleri kucağıma alıcam inşallah
Nur482482 Havin49_ neden bu kadar acele ediyorsunuz? En güzel yaşlarınız üç çocuklu olarak geçecek haddime değil elbette ama çok garipsiyorum elimde değil vallahi
Nur482482 kurkmantosuzmadonna 25 te evlendim 27 de anne oluyorum, tam vakti diye düşünüyorum hatta bana kalsa 30 u beklerdim anne olmak için🌝🌸