Melike3506 Kızlar nasılsınız, ben hafiften bebişi hissetmeye başladım. Var mı başka hissetmeye başlayan? Cinsiyetleriniz neler?
3kedili2bebekli Melike3506 kız bebek bekliyorum bende arada çok derinden hissediyorum diyordum ama ihtimal veremiyordum doktorum teyit etti ever plasentan on duvarda yani hissediyorsundur dedi ☺️
nurnur9506 Melike3506 ay evet hissdeiyorum sanki erkek bebek benimki boyle karnım sanki sertlesiyo sonra normale donuyo gibi içimde bisiler oluyo yani 🤣🤣 ikinci gebeliğim
Melike3506 3kedili2bebekli bende gaz mı acaba diyordum ama hissi farklı oluyor anladım bir süre sonra
3kedili2bebekli Melike3506 evet baya farkı oluyor aslında benim ikinci gebeligim ama unutmusum ozlemisimde ☺️
Melike3506 3kedili2bebekli benim ilk gebelik o yüzden ilk başlarda acaba gaz mı bebek diye şüphedeydim ama ayırt ediliyor 😊
lol 3kedili2bebekli yaa benmde ikiz ve ikiside ön duvarda bana geç hissedersin dedi 19 haftalığım böyle varla yok arası birşeyler hissediyor gibiyim ama net değil 😊
3kedili2bebekli lol haftaya baya hissetmeye başlarsınız ben ikizlerimi 18. Haftada hissetmiştim ilk 20 de baya hissediliyordu 22 den sonra durdurabilene aşkolsun 😂