Melike3506 Kızlar nasılsınız, ben hafiften bebişi hissetmeye başladım. Var mı başka hissetmeye başlayan? Cinsiyetleriniz neler?
elrahe08 Melike3506 18+2 ve 2.kızım geliyor cinsiyeti 13.haftada öğrendim 2.gebelikte daha erken hissedilir diyorlar ben çok az hissediyorum 15 ten beri hissediyorum ama çok çok küçük özellikle gece yatağa girdikten sonra baya hissediyorum gün içerisinde ayakta hareket halınde falan hissetmiyorum
duyyguuuu Melike3506 bende 17 + 1 im bi şeyler hissediyorum ilk gebelik bilmiyorum bebek hareketi mi basoa bi şry mi😂arada böyle bi şey yüzüyor gibi
aysimaaa1 Melike3506 bende 17+2 yim hissediyorum birkaç gündür elini koyduğumda sertlik ve hareket ettiğini hissediyorum cinsiyet erkek 🤍
urazaslansmom Melike3506 ben pazartesi 17 olucam pek hareket hissetmedim henüz çok nadir kısacık bişey oluyo ama bebek hareketi mi anlayamıyorum. Cinsiyeti henüz öğrenmedim. Sizin karnınız belirgin şekilde çıktı mı kızlar ve takviye olarak neler alıyosunuz şuan ?
esrak07 elrahe08 13 haftada nasıl öğrendiniz cinsiyeti herkes çok erken diyor erkek olunca kolay öğreniyorlarmış 12 bile duydum ama nasıl oluyor çok heyecanlıyım 11. Haftaya gidicez 12. Hafta dolunca 13 haftanın 1. Günü randevum var
yildiz93 esrak07 bende 12. Haftada kızımın olacağını öğrendim direkt bacak arasından gösterdi net bi şekilde. Bebeğin duruşuyla çok alakalı bazen göstermeyebiliyor sanırım
elrahe08 esrak07 özel hastaneler söylüyor genelde bide doktor tecrübesi cihazda iyiyse her türlü öğrenirsiniz pozisyon da uygun olmalı tabi
Melike3506 aysimaaa1 bende öyle elimi bastırıyorum bazen hissedermiyim acaba diye belli belirsiz kıpırtı hissediyorum 🥰
ulkusblog aysimaaa1 ya ben de öyleydim, solumda sağa göre yumurta gibi bi şişlik var ama elimi sağıma koyduğumda orada da aynı hareketleri hissettim. 18 haftalık, daha iki tarafta da hissedilecek kadar büyük değil. Ben de herhalde bir organım diye düşündüm