Flora34 Merhaba hanımlar. Ben 33 haftalık hamileyim ve şuana kadar doğumevine gittim. Ama doğumda ailem ve eşim herşeyimde yanımda olsun istiyorum. Adatıplada görüştüm ama 2800 lira nırmal doğum için fiyat verdiler. Çok pahalı geldi. Bir akrabam da eğer özel oda istersen doğumevinde bi tane var ama ücretli sanırım dedi. Onu ayırtmak mümkün olur mu acaba. Talep çoksa eğer mecbur yine özel hastaneye yöneleceğim.
Ezgisu Flora34 bende giderim oraya ama ilk defa böyle bir şey duydum görümcem önceden orda güvenlikmiş . Ona sorarım ben
AlininAysesii Ücretli oda hakkında bi bilgim yok ama birkaç ay önce haberlere çıktı bu doğumevi, bebekleri karıştırdılar 🤦🏼♀️
Irmyldm9 Canım ben erken doğum riskiyle yatmıştım doğum evinde, bir çalışanla muhabbet esnasında sorduğumda personel yakınlarına öncelik tanındığını belirtti. He ücretli olurmu bilmiyorum özel oda diye geçiyor sonuçta.
zuzulice Ezgisu sorarsanız çok memnun oluruz en azından normal doğumda önceden ayırmak imkansiz olsada sezaryan için mümkün olur önceden ayırtmak tarihe göre