cenoana Kızlar 28. Haftadan beri aşırı kaşıntım var. Bugün 39. Haftaya girdim. Kan tahlilleri temiz çıktı gebelik kolestazı değilim. Aynı durumu yaşayan var mı? Bu kaşıntının bir çözümü var mı? Neler yapıyorsunuz
Kitappsever_1 cenoana bende de başladı 1 hafta oldu benimki ilk gebelikte de kolestaz vardı hatta hastanede yatmistim 1 hafta sonra randevum var sorucam ama benimki kolestaz çünkü genetik
Esra11_10 cenoana benimde gebelikte başlamıştı derma dediler okutunca geçer dediler kaynanam birine götürdü o okudu ve gerçekten geçti 2 ay rahat ettim derken geri başladı vee daha da geçmedi doğurdum bebeğim 6 aylık oldu ama benim kaşıntım devam ve heryerim yara yani inşallah sizinki geçer
Kbr-33 cenoana bende de oldu doktora söyledim kan tahlillerinde sıkıntı yok ilaç yazdı onu kullanmaya başladım dün
cenoana Bana da ovadril losyon yazdı, iki gündür kullanıyorum. Anlık geçiriyor ama sonra tekrar başlıyor
Havin49_ cenoana kalıntının çözümü yok bende 28 haftalığım be 3-4 aylıktan beri öyle kaşıntım var özelikle göğsüm kanatana kadar kaşınıyorum