Hil_zey orhismommmmmm canım benim yok galiba yine yanıldık çünkü bu sefer çok çok silik çıktı başka bir parka ile denedim eğer olsaydı aynı koyulukta çıkardı fotoğrafta net gözükmüyor bile olsun demekkki hayırlısı böyleymiş 🤷🏻♀️
orhismommmmmm Hil_zey canım üzülme Rabbim sahada en güzel zamanda nasip etsin salatı tefriciye duasını oku allahtan ümit kesilmez
Hil_zey beyzakzlrmk ama benim şimdi ki testim çok çok silik çıktı başka bir marka ile yani sanırım yok yanıldık 🤷🏻♀️😞
Hil_zey orhismommmmmm gerçekten öyle rabbim hayırlı zamanda nasip etsin çok teşekkür ediyorum benle birlikte bekledin 🙏🏻rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hil_zey hilalaselll4 canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin ama sanırım yok bu sefer daha çok silik çıktı fotoğraf da gözükmüyor bile bu testlere güven olmaz 🤷🏻♀️
heyecann2 nevinbulyaman Bence var gibi canım sonuçta bu ilk idrarın değil testten testte fark eder ben kızımı daha silik ile öğrenmiştim en iyisi kan ver
Hil_zey heyecann2 gerçekten en iyisi kan sabahtan beri üç test yaptım ikisi ilk idrarla onlar silik diğeri gözle görünmüyor bile en güzeli kan
melanuurr Hil_zey aşkım belki geç döllendiyer sonuöta ilk idrarınla yapmadın idrar da seyrelmiştir en ufak gölge bile varsa daha çok yenidir
Sibelakta Hil_zey benimde böyledir 3 haftalık dım birde inanmayıp 3 4 tane yaptım hepsi böyledir ve şu an 4 aya geblikle merhaba dedim hayırlı sağlıklı olsun inşlaaha
nevinbulyaman @Sibelakta maşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bizlerede dua edermisin 🙏
Sibelakta nevinbulyaman inşallah allahım önce annesine babasına ailesine hayırlı bir evlat nasip etsin size 🥰