anneyim01 gvnrzz oğlan bebeiş pipisi var gbi kordan değilse Sağlıklı Olsun Kız Erkek faek etmyor . Sağlıkla Doğumun zamanında gerckleşsin Miniğini alrsın inşAllah Doktorda ögrendiğinde bilgi verrsen sevmrim Dualrına Talibm☺️🤲🏻🌸🩵
elifkrttt @anneyim01 Hayırlı geceler 🌸 Öncelikle Rabbım size tekrardan hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip etsin. gönlünüze göre hayırlısıyla en kısa zamanda 🤲🌸 benimde 11 haftalık tahmininiz varmı?, ☺️
anneyim01 elifkrttt kız bebek gbi gözkyor glm Allah gönlünden geceni nasip etsin ,sağlıkla al kucagına İnş 🤲🏻🌸 güzel dualrın için de Allah raxı Olsun 🤲🏻🩷 Aminnnnnn Amin Amin ☺️ doktordan cinsyet ögrendiğinz da bana da derseniz mutlu edrsnz .
elifkrttt anneyim01 Allah razı olsun. İki oğlum var ilk kez siz kıza benzettiniz. Kesinlikle yazacağım öğrenince. Öncelikle Hayırlısi sağlıklısı kalbimize göre olsun. Tatmadığım meyveyi atmayı çok istiyorum. 🥰🤲
anneyim01 neslihanacar46 Glm resimde pek bişey anlayamadım birdaki utrasınn resmde bakıyım Olrmu Allah güzel günler göstersin bebeğinle 🤲🏻☺️
anneyim01 Vessss Canım Kız gbi Bacak arası Boş Tahmini Kız bebek ama En dopru cevabı Doktor söylicektir bana da söylersen memnun olurum Bebeğini Sağlıkla kucagına al inş☺️🌼
anneyim01 ahusn Bebeğin 3 hafta 1 günlük en az 12 haftalık olması lazım glm demem için biraz daha büyüsün Annesi Allah nasip edrse tahminimi söyleyim güzelim olurmu ☺️🌸 Hayırlı Olsun bebeğin 🤲🏻☺️
anneyim01 esrak07 Kordon değilse Egerki güzel Anne Erkek gbi Pipi var gbi gördüm ama En doğrusunu Doktorlar dixektir simdiden Cennet Kokulunu Güzel günlerde büyüt Annesi Hayırlı Olsun miniğin 🌸🩷🌼